BARCELONA GA SE ŽELI RIJEŠITI, A PSG SPREMNO ČEKA: / Uskoro bismo u Parizu mogli gledati strašan brazilski duo

Image
Foto: Screenshot

Od dolaska iz Liverpoola nije se pokazao kao dobro utrošenih 140 milijuna eura pa bi Barcelona htjela vraiti dio novca koji je dala za njega

9.3.2019.
15:37
Screenshot
VOYO logo

Brazilski nogometaš Philippe Coutinho vjerojatno će napustiti Barcelonu u ljetnom prelaznom roku. Iako je Barcelona 2018. godine za njega izdvojila 140 milijuna eura, Brazilac se nije pokazao u najboljem svjetlu pa je izvjesno da će upravo on biti jedan od igrača koji će napustiti ekipu sa Nou Campa.

Suradnja s Neymarom

Njegov nobi klub bi mogao biti francuski PSG. Mundo Deportivo tvrdi da je francuski prvak ozbiljno zainteresiran za njegove usluge i da će na ljeto poslati službenu ponudu za brazilskog internacionalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je i ranije pokazivao interes za Coutinha. Ipak, on se pored ponude iz Pariza odlučio za odlazak u Barcelonu, ali to se nije pokazao kao najbolji potez jer u Barci nije pokazao sve što zna. I ove sezone Coutinho nije prva opcija kod Ernesta Valverdea. Počeo je svega 15 utakmica, šansu uglavnom dobiva s klupe, a u ukupno 38 odigranih utakmica ove sezone postigao je osam golova i upisao je pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo