VIDEO: / Pa ovo nije istina! Messi srušio i novi rekord!

Lionel Messi nastavio je zabijati i u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja. Na gostovanju kod drugoligaša Cordobe Barcelona je slavila 2:0, a oba je gola postigao najbolji svjetski nogometaš.

12.12.2012.
22:27
VOYO logo

Mrežu je zatresao u 11. i 74. minuti, a bili su mu to 87. i 88. gol u ovoj kalendarskoj godini čime je dodatno poboljšao nedavno srušen 40 godina star rekord Gerda Müllera prema broju golova postignut unutar jedne godine (85 golova) u klupskom i reprezentativnom dresu.

Prvog je sjajni Argentinac zabio nakon dodavanja Davida Ville, a drugog na asistenciju Alexisa Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla Ivana Rakitićaje u ogledu prvoligaša demolirala Mallorcu u gostima i slavila sa čak 5:0. Hrvatski je reprezentativac igrao do 52. minute, a asistirao je kod prvog gola na susretu. Ubacio je iz kornera u 13. minuti, a Alvaro Negredo je zabio glavom svoj prvi od dva gola.

Po jedan su gol za Sevillu zabili Gary Medel, Alberto Botia i Antonio Luna Rodriguez, igrač koji je zamijenio Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj dosad odigranoj utakmici Athletic Bilbao remizirao je kod kuće protiv trećeligaša Eibara 1-1. Mikel Arruabarrena doveo je goste u vodstvo u 72. minuti iz jedanaesterca, da bi izjednačio "džoker" s klupe Artiz Aduriz u 89. minuti. Uzvratne utakmice na rasporedu su za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo