BANDIĆ POTVRDIO RASKID UGOVORA S HNS-om: / Kad Hrvatska gradi nacionalni stadion, onda je to smiješno i žalosno

Image
Foto: PIXSELL

Još jednom smo vidjeli kako u Hrvatskoj velike najave, čak i prije nego što radovi uopće i započnu, nekako neslavno propadnu

22.3.2018.
23:54
PIXSELL
VOYO logo

Definitivno je propao projekt kampa na Sveticama. Potvrdio je to u četvrtak i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, prenosi Goal.com.

HNS BURNO REAGIRAO NA PITANJA OKO SVETICA: ‘Promašeno je i zlonamjerno implicirati da su sredstva nestala’

Bandića je na aktualnom satu sjednice zagrebačke Gradske skupštine Matej Mišić iz SDP-a pitao provodi li Grad kontrolu nad radovima i postoje li uopće radovi na Sveticama, a on je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tijeku je raskid ugovora s Hrvatskim nogometnim savezom i definiranje novog projekta. Imali smo najbolju namjeru tamo izgraditi kamp, ali financijska konstrukcija nije zatvorena. Nisam ja kriv."

ANALIZA NET.HR-a: Tko laže Zagrepčanima? Kako su nam oduzeli Svetice i pretvorili ih u sablasno i prazno ruglo

A kako je bilo prije samo godinu dana? E vidite, tada je Milan Bandić uvjeravao javnost u važnost i veličinu najavljenog projekta. "Eto, još jednom smo vidjeli kako u Hrvatskoj velike najave, čak i prije nego što radovi uopće i započnu - propadnu", piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za godinu dana ovo će sve izgledati kao Wembley," rekao je tada Bandić.

Novac koji je bio predviđen za kamp na Sveticama Hrvatski nogometni savez namjerava prenamijeniti u obnovu terena hrvatskih prvoligaša

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo