BALOTELLI ODMAH ZABIO U POVRATNIČKOJ UTAKMICI PA GA ZAMIJENIO HRVAT: / Zločesti dečko talijanskog nogometa vratio se u stilu

Image
Foto: Profimedia

Balotelli je s Monzom potpisao ugovor do kraja sezone, odnosno do 30. lipnja 2021. godine. Vlasnik Monze je Silvio Berlusconi, bivši vlasnik AC Milana

30.12.2020.
21:04
Profimedia
VOYO logo

Bivši talijanski reprezentativac Mario Balotelli (30) uspješno je debitirao za talijanskog drugoligaša Monzu, postigavši već u četvrtoj minuti gol u pobjedi u derbiju protiv vodeće Salernitane (3:0). Igrao je do 62. minute, kad ga je zamijenio bivši napadač Osijeka Mirko Marić.

Posljednji pogodak u službenim utakmicama za Balotelli stigao je prije 360 ​​dana, 5. siječnja kada je zabio u meču između Brescie i Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone Balotelli je u dresu Brescie u 19 utakmica zabio pet golova, ali posljednju natjecateljsku utakmicu odigrao je još u ožujku. Ispadanjem Brescie u Drugu ligu postao je slobodan igrač i dugo je tražio novi klub.

Nekad velika zvijezda

Balotelli je jedan od najtalentiranijih talijanskih igrača, ali zbog nediscipline i sklonosti svakojakim ispadima nikad nije ostvario puni potencijal. Tijekom karijere promijenio je puno klubova, igrao je za Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nicu, Marseille, a proteklu sezonu proveo je u Bresciji. Za talijansku reprezentaciju odigrao je 36 utakmica i postigao je 14 golova, ali posljednji nastup u dresu "azzurra" ostvario je 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je s Monzom potpisao ugovor do kraja sezone, odnosno do 30. lipnja 2021. godine. Vlasnik Monze je Silvio Berlusconi, bivši vlasnik AC Milana. U Monzi su mu suigrači bivši napadač Osijeka Mirko Marić te 19-godišnji napadač Dinama Antonio Marin, koji je na posudbi u talijanskom drugoligašu.

Monza je pobjedom došla na treće mjesto Druge lige, s dva boda manje od vodeće Salernitane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo