BALKANSKI KRALJ SPORTSKIH NAMJEŠTANJA: / Gdje su Srbi i Hrvati, tu ima najviše namještanja. Namještao sam s Hrvatima, i ubuduće ću

Image
Foto: AFP/Screenshot

'Ako je Leko izdvojen, siguran sam da ima veze s namještanjem'

11.10.2018.
8:47
AFP/Screenshot
VOYO logo

Velika policijska akcija vezana uz namještanje nogometnih utakmica u Belgiji ovih je dana glavna tema tamošnjih medija, a proširila se i mnogo više jer se u cijeloj priči spominju i nama neka poznata imena. Club Brugge dio je te priče, a njegov trener Ivan Leko među privedenima na ispitivanje.

Cijela priča ne iznenađuje Velibora Džarovskog čiju izjavu prenosi portal 24sata.hr nazivajući ga balkanskim kraljem sportskih i estradnih namještaljki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKI TRENER NA ISPITIVANJU ZBOG NAMJEŠTANJA UTAKMICA! /

Privela ga policija

Image
HRVATSKI TRENER NA ISPITIVANJU ZBOG NAMJEŠTANJA UTAKMICA! /

Privela ga policija

U Belgiji najviše namještanja

"U Belgiji se namješta najviše u Europi, zato što je ondje bilo najviše igrača iz država nastalih raspadom Jugoslavije. To sam pričao prije deset godina. Nigdje se ne namješta nego u Belgiji. Kad je Standard izgubio od Waregema, 'riknula' je cijela kladiteljska Europa", tvrdi i bez srama na upit iznenađuje li ga upletenost nekih Srba i Hrvata priznaje:

"Ma kakvi, gdje su Srbi i Hrvati, tu ima najviše namještanja. I ja sam radio i namještao s Hrvatima te ću tako raditi i ubuduće. Gledajte, belgijska policija prisluškuje cijelu Europu, imaju itekako sofisticirane metode protiv namještanja, te ako su izdvojili Leku i Dejana Veljkovića, siguran sam da njih dvojica imaju nekakve veze s namještanjem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik širi optimizam

Inače, Leko je proveo noć u pritvoru.

"S obzirom na njegovo svjedočenje i njegove današnje izjave, mogu vam reći da je saslušanje prošlo briljantno. Sada sve izgleda bolje i poručujem svima u klubu i svim navijačima: Leko se uskoro vraća", riječi su odvjetnika Waltera Van Steenbruggea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo