Balakov dobiva otkaz?!

'Tek sad slobodno mogu kazati kako u potpunosti shvaćam uzrečicu – Hajduk živi vječno.

19.3.2012.
9:50
VOYO logo

Na Kvarneru, baš u susjedstvu Ivana Bebeka, Hajduk će čekati utakmicu s Rijekom i vidati maksimirske rane. Riječki sudac je, tvrde u Splitu, gadno pogriješio. Tako misli i većina čitatelja portala Sportski.net, koji su u anketi dali jasan odgovor što misle o njegovoj odluci. Čak vas 78 posto smatra da je Bebekova odluka nepravedno odlučila pobjednika derbija, dok vas tek 22 posto smatra da je jedanaesterac postojao. Smije li Riječanin i dalje suditi utakmice Dinama i Hajduka pošto već dugo živi pod pritiskom Zdravka Mamića, još od 2009. godine, kad je Bebek dosudio penal za Hajduk, pa ga je maksimirski boss, šapuće se, eliminirao.

A veliku zadovoljštinu doživio je Balakov kad je, pola sata nakon utakmice, prošao ispred tribine na kojoj su bili Hajdukovi navijači. Skandirali su njegovo ime, Balakov je tek u Maksimiru shvatio što znači biti Hajdukov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjerivši se tijekom prošlih deset mjeseci u kakvom okruženju djeluje, a uza sve i nevjerojatnu ljubav i potporu navijača, te njihov pljesak našim igračima nakon poraza u Maksimiru, tek sad slobodno mogu kazati kako u potpunosti shvaćam uzrečicu – Hajduk živi vječno. To nikad u karijeri nisam doživio", otvorio se dan poslije derbija Balakov.

I dok Nadzorni odbor, nezadovoljan njegovim potezima na utakmici (zamjena Andrijašević – Obšivač), razmišlja i o njegovoj smjeni, pa mu se utakmica s Rijekom nameće kao nekakva presudna, Balakov kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ova momčad ostane na okupu godinu dana, jamčim da se ravnopravno možemo boriti za titulu prvaka!"

Naravno, to je nemoguća misija, Hajduk bi već ovo ljeto mogao ostati bez Vukušića i Anasa Sharbinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo