Balakov otkrio: 'Imamo luksuzni problem!'

Dinamo je pobjedom protiv Lokomotive pobjegao Hajduku na osam bodova, pa Bijeli nemaju pravo na kiks u utakmici protiv Slaven Belupa.

24.9.2011.
15:51
VOYO logo

"Napravit ćemo specijalni program za Gabrića, on nije stigao bez osnove, trenirao je. Odradit će kratke pripreme, trenirat će i s momčadi i individualno. Za tri tjedna moći će ući u naš proces kao i svi drugi igrači. Sve znam o njemu, i na prvom treningu sam se uvjerio u njegove kvalitete. Išao je super, on će biti pojačanje za Hajduk, osjetila se na treningu ta zdrava konkurencija", rekao je Balakov.

Ipak, sad je u prvom planu Slaven Belupo. Trener Bijelih svjestan je da nema pravo na kiks, Dinamo održava prednost i svaki posrtaj bio bi koban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako želimo sanjati o tituli, a Hajduk to mora, onda ne smije biti kikseva. Zato očekujem tri boda protiv Slaven Belupa. Ali, ne smijemo gledati samo Dinamo, moramo gledati i ove iza nas. No, najvažnije je da gledamo sebe i našu igru", kazao je Balakov.

Bugarin na klupi Hajduka napokon ima gotovo sve igrače. Tek mladi Glumac još uvijek osjeća posljedice povrede. Nakon duge pauze vraća se Ante Vukušić, ozljeda zgloba je prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo luksuzni problem. Nemamo problema, to je teška briga, ali bolje je nego da nemamo igrača. Oni koji će igrati moraju znati da moraju dati maksimum, jer drugi čekaju svoju prigodu", zaključio je Balakov.

Vezani članci:

arti-201109221020006 arti-201109210060006 arti-201109200477006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo