Balakov najavio: 'U Maksimiru nas čeka rat'

"Lokomotiva će igrati kao i svi protiv Hajduka. Dat će svoj maksimum, usto imaju dosta igrača koji su vezani za Dinamo, svjesni smo da nas čeka nogometni rat.

18.11.2011.
16:36
VOYO logo

Krasimir Balakov uoči dvoboja protiv Lokomotive ostao je gotovo bez kompletne obrane. Trener Hajduka na raspolaganju nema Limu, kojeg boli koljeno, Jamesa (koljeno i prepone), Brkljače (Ahilova tetiva), Inohe (zadnja loža), a već dulje vrijeme izvan stroja su Miličević (Ahilova tetiva) i Vejić (lom).

"Evo prigode za druge igrače koji su manje igrali. Uvijek sam govorio da Hajduk ima 25 igrača i da svi moraju biti spremni kad dođe njihov trenutak. Naš je cilj u ovih posljednjih pet utakmica uoči stanke pobijediti", kazao je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bijelih na sve izostanke pokušava gledati s vedrije strane.

"Volio bih da imam sve na raspolaganju, ali to je tako. Mi ionako trebamo živjeti od mladih igrača, sad imaju prigodu dokazati da su zasluženo u kadru. Moramo pobijediti, najvažnije je da istrčimo puni samopouzdanja. Fizički smo spremni, stanka nam je dobro došla, radili smo dobro", rekao je trener Splićana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi se opterećivati bilo kakvim neugodnim rezultatima, svjestan je da ga čeka teška utakmica.

"Ne zanimaju me nikakve tradicije, Lokomotiva će igrati kao i svi protiv Hajduka. Dat će svoj maksimum, usto imaju dosta igrača koji su vezani za Dinamo, svjesni smo da nas čeka nogometni rat. Bit će to teška utakmica, ali za Hajduk nema lagane utakmice", rekao je popularni Krešo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će zanimljivo vidjeti postavu s kojom će istrčati u Maksimiru. Prema nekim najavama Tičinović će igrati desnog beka, Andrić će se vratiti u zadnju liniju, Kukoč ide lijevo, a u prvih jedanaest ulazi Dinko Trebotić. Priključen je i juniorski reprezentativac Josip Radošević, koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

"Ne tražimo alibi u neigranju, svi igrači Hajduka moraju nositi težinu na leđima. Radoševića smo uzeli jer nam nedostaje agresivni vezni igrač, ostavio je dobar dojam u juniorima, on je talent koji već duže vremena imamo na oku", objasnio je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva s dosta optimizma, čak i s podcjenjivanjem, dočekuje Hajduk.

"Uvijek sam bio korektan sa svim suparnicima i njihovim trenerima, tako će biti i dalje. A oni koji su arogantni i ne respektiraju Hajduk osjetit će to na sebi kad dođu pred naše navijače. Meni je najvažnije da moja ekipa igra dobro i uzme bodove. U Zagrebu moramo uzeti tri boda, to je jedino u našoj tradiciji, idemo s pozitivnim razmišljanjima, istrčat ćemo s karakterom i srcem", zaključio je trener Splićana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo