Balakov dobio ponudu koja se ne odbija!

Uoči dvoboja Dinamom trener Hajduka Krasimir Balakov dobio je ponudu da preuzme klupu reprezentacije Bugarske.

11.9.2011.
12:14
VOYO logo

Navodno su nakon posljednjeg poraza Bugarske od Švicarske popucale sve linije na relaciji predsjednik-izbornik i samo čudo može ostaviti Matthausa na klupi. Stoga se predsjednik bugarskog nogometnog saveza, proslavljeni vratar Borislav Mihajlov, zaputio u Split i popričao s Balakovim o preuzimanje nacionalne selekcije.

Mihajlov ne želi da reprezentacija Bugarske propusti Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, a izbor Balakova, koji je legenda bugarskog nogometa bio bi sasvim logičan. Trener Hajduka nije odgovorio potvrdno, ali nije ni odbio Mihajlova, naravno da mu godi želja Bugarske da sjedne na izborničku klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvari, to je poziv koji se teško odbija. O tom razgovoru s Mihajlovim Balakov je izvijestio članove Nadzornog odbora i Uprave Hajduka, koji su u prvi trenutak ostali šokirani spoznajom da bi trener koji je oduševio sve u klubu mogao otići iz Splita.

No, Maleš i društvo sve će učiniti da pokušaju Balakova ostaviti na Hajdukovoj klupi, a lako bi se moglo dogoditi da se ta cijela priča o odlasku Balakova na klupu Bugarske prolongira do zime, pa možda čak i do slijedećeg ljeta, jer velikih reprezentativnih obveza za selekcije koje ne odu na Euro neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije nevažan detalj da je pomoćnik Matthausu Ilija Gruev, koji je ujedno pomoćnik Balakova na klupi Hajduka, tako da je trener bijelih vjerojatno do u detalje upoznat što se događa u reprezentaciji njegove zemlje.

Vezani članci:

arti-201109100187006 arti-201109100036006 arti-201109080655006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo