Balakov: 'Ako se ništa ne promijeni, odlazim na zimu'

"U ovakvoj atmosferi ne mogu raditi, ako se ništa ne promijeni u zimskoj stanci odlazim s Poljuda! Ovdje svi misle da se može preko noći do rezultata.

20.11.2011.
22:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šutjeli su Hajdukovi čelnici cijeli dan, barem prema javnosti, ali nedjelju nakon sramotne subote i poraza protiv Lokomotive proveli su radno. Konačni zaključak stigao je kasno poslijepodne.

"Bez obzira na rezultat i igru protiv Lokomotive, čvrsto stojimo uz našeg trenera Krasimira Balakova. Svojim angažmanom, profesionalnošću i disciplinom zaslužio je našu punu potporu te od njega očekujemo da će, bez obzira na ono što se događalo u posljednjoj utakmici, nastaviti ostvarivati najavljene ciljeve. Vjerujemo da će momčad s uspjehom odraditi posljednje četiri vrlo važne obveze u ovom dijelu sezone, nakon čega ćemo u stanci temeljito analizirati proteklo razdoblje. Dio sezone koji je iza nas te ove četiri utakmice bit će osnovni kriterij selekcije igračkog kadra za nastavak natjecanja. Stoga od igrača koji će dobiti prigodu očekujemo da opravdaju povjerenje koje će im se pružiti dokazujući cjelokupnoj javnosti da zaslužuju Hajdukov dres", stoji u priopćenju uprave.

U prijevodu, trener i igrači dobili su četiri utakmice (kup sa Zagrebom, Šibenik i Zadar), a onda bi trebala uslijediti čistka.

"U ovakvoj atmosferi ne mogu raditi, ako se ništa ne promijeni u zimskoj stanci odlazim s Poljuda! Ovdje svi misle da se može preko noći do rezultata. Ali, ne ide to preko noći, treba vremena za rezultat. Nije slučajno Dinamo već šest godina zaredom prvak", rekao je Balakov za Sportske novosti.

Zaključku o velikoj krizi koja potresa Hajduk prethodio je sastanak člana uprave za struku Mile Nižetića s igračima.

"Igrali ste sramotno, samo su Andrić, Vukušić i Subašić bili na nivou", opleo je Nižetić po igračima, a najviše kritika dobio je crnogorski napadač Ivan Vuković, koji, rekao mu je Nižetić, ničim nije opravdao svoj status Hajdukova pojačanja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali