Balakov: 'Ako se ništa ne promijeni, odlazim na zimu'

"U ovakvoj atmosferi ne mogu raditi, ako se ništa ne promijeni u zimskoj stanci odlazim s Poljuda! Ovdje svi misle da se može preko noći do rezultata.

20.11.2011.
22:47
VOYO logo

Šutjeli su Hajdukovi čelnici cijeli dan, barem prema javnosti, ali nedjelju nakon sramotne subote i poraza protiv Lokomotive proveli su radno. Konačni zaključak stigao je kasno poslijepodne.

"Bez obzira na rezultat i igru protiv Lokomotive, čvrsto stojimo uz našeg trenera Krasimira Balakova. Svojim angažmanom, profesionalnošću i disciplinom zaslužio je našu punu potporu te od njega očekujemo da će, bez obzira na ono što se događalo u posljednjoj utakmici, nastaviti ostvarivati najavljene ciljeve. Vjerujemo da će momčad s uspjehom odraditi posljednje četiri vrlo važne obveze u ovom dijelu sezone, nakon čega ćemo u stanci temeljito analizirati proteklo razdoblje. Dio sezone koji je iza nas te ove četiri utakmice bit će osnovni kriterij selekcije igračkog kadra za nastavak natjecanja. Stoga od igrača koji će dobiti prigodu očekujemo da opravdaju povjerenje koje će im se pružiti dokazujući cjelokupnoj javnosti da zaslužuju Hajdukov dres", stoji u priopćenju uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijevodu, trener i igrači dobili su četiri utakmice (kup sa Zagrebom, Šibenik i Zadar), a onda bi trebala uslijediti čistka.

"U ovakvoj atmosferi ne mogu raditi, ako se ništa ne promijeni u zimskoj stanci odlazim s Poljuda! Ovdje svi misle da se može preko noći do rezultata. Ali, ne ide to preko noći, treba vremena za rezultat. Nije slučajno Dinamo već šest godina zaredom prvak", rekao je Balakov za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključku o velikoj krizi koja potresa Hajduk prethodio je sastanak člana uprave za struku Mile Nižetića s igračima.

"Igrali ste sramotno, samo su Andrić, Vukušić i Subašić bili na nivou", opleo je Nižetić po igračima, a najviše kritika dobio je crnogorski napadač Ivan Vuković, koji, rekao mu je Nižetić, ničim nije opravdao svoj status Hajdukova pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo