BAKA O KRIZI VATRENIH: / "Ne može Modrić gurnuti u stranu istragu Uskoka"

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Legendarni nogometaš Veleža i Hajduka Blaž Slišković oduvijek je bio bez dlake na jeziku. I kada je u pitanju aktualna kriza hrvatske nogometne reprezentacije, ne boji se reći svoje mišljenje.

16.9.2015.
17:14
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Vatreni su nakon remija u Azerbajdžanu (0:0) i poraza u Norveškoj (0:2) pali na treće mjesto kvalifikacijske skupine za Euro i sada više ne ovise sami o sebi. Zbog takve je situacije ekspresno smijenjen izbornik Niko Kovač, a potraga za njegovim nasljednikom još uvijek traje. Slišković je uvjeren da bi hrvatska reprezentacija s igračima koje ima morala imati bolje rezultate.

Image
ROMEO NIJE DOŠAO: /

Viša sila spriječila razgovor s Vulićem, Čačić opet prvi favorit?

Image
ROMEO NIJE DOŠAO: /

Viša sila spriječila razgovor s Vulićem, Čačić opet prvi favorit?

"Previše demokracije u reprezentaciji"

"Ne može me nitko uvjeriti da Modrić, Rakitić, Mandžukić, Kovačić ne znaju igrati nogomet ili ne žele igrati za reprezentaciju. Čini mi se da u reprezentaciji ima previše demokracije, a to nije dobro. Mora postojati vođa, a ako ga nema na terenu, onda tu ulogu na sebe mora preuzeti izbornik", izjavio je popularni Baka za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj
Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Blaž Slišković

Među mnogim imenima koja figuriraju kao mogući nasljednici Nike Kovača, povremeno se spominje i Slišković.

"Čuo sam da razmišljaju o meni, ali zasad me nitko nije zvao", dodao je Baka koji bi poziv prihvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko dolazi sa svojim problemima"

Nekadašnji izbornik Bosne i Hercegovine i trener Hajduka uočio je još neke probleme u funkcioniranju hrvatske reprezentacije.

"Svaki od igrača na okupljanje dolazi sa svojim problemima. Ne može Mandžukić zaboraviti golgetersku krizu, Modrić gurnuti u stranu istragu Uskoka, a Perišić i Kovačić zaboraviti na transfere. Ni svi skupa ne mogu zanemariti bojkot navijača i prazne tribine. Sve to ostavlja traga na igračima, samo netko može i zna nositi se s time, a netko ne. Nismo svi istoga karaktera i mentaliteta. Posao izbornika je sa svakim razgovarati, vidjeti što ga muči i pokušati to riješiti", zaključio je 56-godišnji stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24 sata/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo