PREVRŠIO SVAKU MJERU: / Otkrivena velika istina o Machadu koji najvjerojatnije više neće zaigrati za Dinamo?

Image

Paulo Machado (30) najvjerojatnije više neće zaigrati za Dinamo, piše 24 sata.

21.10.2016.
10:16
VOYO logo

Spomenuti medij izveštava kako je Portugalac odbio biti pričuva Dinamovim klincima na utakmici Lige prvaka protiv Seville. Kad je Petev pročitao sastav u kojemu su vezne igrače od prve minute trebali igrati Pavičić i Knežević, Portugalac se osjetio uvrijeđenim. Doživio je taj potez Peteva kao omalovažavanje i tu je puklo.

Image
DINAMO BJESNI ZBOG PRIČE O BAHATOM PORTUGALCU: /

Stiglo pojašnjenje slučaja Machado

Image
DINAMO BJESNI ZBOG PRIČE O BAHATOM PORTUGALCU: /

Stiglo pojašnjenje slučaja Machado

Bugarski trener izbacio ga je iz zapisnika i završio je na tribini s koje je gledao najbolju Dinamovu ovosezonsku utakmicu u Ligi prvaka, utakmicu koju su na svojim leđima iznijeli upravo ti klinci kojima on ne želi biti zamjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UZBUNA U MAKSIMIRSKOJ 128! Alarmantno stanje: Dinamo kreće u veliki redizajn momčadi i planira potrošiti brutalnu cifru

Reagirao neprofesionalno

24 sata ističe i kako je igrač, koji godišnje prima 800.000 eura i dosad je u Dinamu zaradio više od milijun eura, reagirao neprofesionalno i kako ovo nije prvi problem vezan uz njega i “modre” klince. Otprije je na ratnoj nozi i s najvećim Dinamovim talentom Antom Ćorićem, kojemu je u nekoliko navrata iz čista mira divljački uklizao na treninzima.

Image
Image

Postao simbol bahatosti stranih igrača

Otkako je 2014. godine došao u Dinamo, Machado je postao simbol bahatosti stranih igrača koji dolaze u Maksimir. Sjetimo se samo onog njegovog srednjeg prsta maksimirskim tribinama prilikom izlaska iz igre, zbog čega je kažnjen sa 100.000 eura, najvećom kaznom u povijesti Dinama, a ovaj put nema drugog izlaza nego raskinuti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac postao teret koji iritira sve

Štoviše, nakon što je pokazao navijačima što misli o njima, iza Machada je stala cijela momčad, uključujući i te klince koji mu, očito, tako smetaju. Kapetan Domagoj Antolić čak je i javno stao u obranu Portugalca.

"Umjesto da kao 30-godišnjak bude mentor i podrška neiskusnim Dinamovim klincima, Portugalac je postao teret koji iritira sve: navijače, mlađe suigrače, trenera...", ističe se u tekstu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je tome došao kraj. I bolje za Dinamo, bolje za ove mlade lavove, bolje i za trenera. Jer, takva bahatost i prepotencija nikome nisu potrebni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo