Bahata brazilska zvijezda: 'Gdje je ta Bosna?'

'Čitali su mi izjave brazilskih reprezentativaca za njihove medije. Najdalje je otišao Neymar koji se pitao 'gdje je ta Bosna, osam komada ćemo im uvaliti'.

28.2.2012.
12:15
VOYO logo

Brazilci u utakmici protiv BiH u St. Gallenu večeras u 20 sati iako je to bilo najavljeno, ne igraju baš s najjačim sastavom. Istina, izbornik Brazilaca Mano Menezes pozvao je neke od najvećih zvijezda, poput Neymara, Ronaldinha i Danija Alvesa, s tim što brazilski mediji postavljaju pitanje zašto nema zvijezda poput Robinha, Alexandra Pata, Kake, Maicona te Ramiresa, koji nosi dres Chelseaja.

Usprkos njihovim izostancima, Brazil, dakako, ima jako kvalitetan sastav, koji je i veliki favorit u duelu protiv bosansko-hercegovačke vrste. Uostalom, karioke u posljednjih sedam utakmica nisu osjetile poraz, a posljednji put izgubili su u duelu protiv Njemačke rezultatom 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih pet mečeva Brazilci su primili tek jedan gol, i to u duelu protiv Meksika, pa je stoga i jasno da su malo bahati. Prepričao je to u svom stilu i golman BiH te turskog Mersina, Ibrahim Šehić, koji će ponovno stati među vratnice reprezentacije.

"Čitali su mi izjave brazilskih reprezentativaca za njihove medije. Najdalje je otišao Neymar koji se pitao 'gdje je ta Bosna, osam komada ćemo im uvaliti'. Ja sam se samo nasmijao na to', kaže Šehić za portal scsport.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Manchester Cityja Edin Džeko u posljednja dva susreta postigao je dva pogotka i tako najavio da će biti najveća opasnost po gol Brazilaca u meču u St. Gallenu. Bosansko-hercegovački napadač se, putem svoje službene web-stranice edindzeko.ba, obratio navijačima napisavši da je s nestrpljenjem čekao duel protiv Brazila.

"Što se mene tiče, u posljednje vrijeme nisam igrao mnogo, usprkos činjenici da sam postigao dva pogotka u posljednje dvije utakmice. Naravno, sretan sam zbog postignutih golova, ali nije isto kada igraš stalno i kada ulaziš pomalo. Kada si stalno na terenu, uhvatiš neki svoj ritam i spremniji si za svaku iduću utakmicu, ali trener je taj koji odlučuje o sastavu. Usprkos svemu tome, nadam se da ću i u budućnosti uspjeti odigrati na visokoj razini počevši od ovog meča protiv Brazila", smatra Džeko, koji vjeruje da će na tribinama, ali i na terenu u St. Gallenu biti viđen pravi spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo