'JAVI SE' / Bad Blue Boysi skandirali i pljeskali Karoglanu: 'Ostani, ostani!'

Image

Nakon utakmice je bilo klasičnog nogometnog folklora

30.3.2024.
22:49
VOYO logo

Dinamo je u derbiju 28. kola HNL-a slavio na Poljudu protiv Hajduka 1-0.

Nakon utakmice dojmove su za MaxSport podijelili Lovre Kalinić i trener Mislav Karoglan. Kada se Poljud skoro sasvim ispraznio,Karoglan je otišao dati izjavu za televiziju, pri čemu je prošao blizu tribine s Bad Blue Boysima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su mu skandirali: 'Ostani, ostani'!, a zatim i 'Javi se'. Kada je završio s izjavom i odlazio prema sredini stadiona, pozdravili su ga pljeskom i opet skandirali 'Ostani, ostani'.

Na izjavi je rekao sljedeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo utakmicu 1:0, zabili su iz jedne ili dvije šanse, a mi smo imali 14 udaraca na gol. Ipak, ne mogu nikome zamjeriti ništa, svi su dali svoj maksimum. Izgubili smo tri važna boda, ali dok god matematički postoji šansa da smo u igri, mi ne odustajemo. U Kupu nas čeka borba za još jedan trofej, zadnje dvije godine je bio naš", rekao je Kalinić pa dodao:

"Nakon 17 mjeseci opet sam nazad. Svi mi sportaši živimo za to, naravno da je lijep osjećaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karoglan je bio emotivniji: "Jako težak poraz, čestitke Dinamu na pobjedi, ne mogu reći zasluženoj. To je nogomet, nekada brutalan. U prvom poluvremenu smo imali šanse, ali u drugom smo imali neke velike prilike koje smo morali realizirati. Nekada se derbi lomio na jednu polupriliku, a mi smo imali pet velikih prilika i nismo zabili, onda zaslužiš izgubiti", rekao je Karoglan pa dodao:

"Utakmica je bila previše isprekidana malim faulovima i nismo mogli ništa upostaviti u takvoj igri. Cijeli tjedan smo radili na tome da nam se Baturina i Petković ne dovedu u situaciju da primaju loptu leđima prema golu i onda se okreću, a onda primimo gol na tome. Sudac? Uzeo je taj kriterij, meni je to za derbi meko i previše priče, ali ne mogu reći da je čovjek nešto pogriješio. Livaja? Nikada o tome ne pričam, ali što su nama pehovi… Melnjaka smo izgubili od prvog dana, sve ovo poslije… Momci u Kupu moraju odigrati ovakvu utakmicu i onda će im se vratiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na press konferenciji je morao također odgovarati na pitanja.

Jesu li vas neki igrači razočarali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može me nikad igrači razočarati. Postoji najlakša istina, a to je da sam morao napraviti bolji posao, ali mogu se itekako pogledati u ogledalo.

Zvučite kao da ste na odlasku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja sam najmanji problem.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo