Bad Blue Boysi pod okriljem noći preuredili Zagreb!

Najžešći navijači Dinama su nakon blamaže protiv Lyona u Ligi prvaka i ispadanja iz Europe krenuli u noćnu akciju i oblijepili Zagreb porukama Zdravku Mamiću i čelništvu hrvatskog prvaka.

9.12.2011.
12:44
VOYO logo

Sve navijače Dinama jako su zabolila izdanja njihovih ljubimaca u Europi, a Modri su u srazovima s Realom, Ajaxom i Lyonom primili čak 22 gola i tako postali najneuspješnija momčad koja je nastupila u tom natjecanju.

I dok izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić krivca za blamažu koja je kulminirala povijesnim porazom od Lyona u Maksimiru (7:1) vidi u treneru Kruni Jurčiću kojem je odmah nakon utakmice uručio otkaz, Bad Blue Boysi najodgovornijeg za neuspjeh i sramoćenje vide u njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frustrirani Dinamovim europskim nastupima, koje su bojkotirali, odlaskom ljubimca Leandra Cufrea i općenito načinom na koji Zdravko Mamić vodi hrvatskog prvaka, još jednom su iskazali svoje mišljenje, ovaj put transparentima koje su u noćnoj akciji postavili po cijelom Zagrebu.

Najžešći navijači su se u noći s četvrtka na petak raspršili po Zagrebu i po većini nadvožnjaka, ali i stadionu, postavili svoje poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mamiću, bojiš li se zatvora?, Mrš iz Dinama bando lopovska, Mamiću, računi?, J... mu se za zakone, j... mu se za poraze!, Cufre trn u oku, Mamiću smanji koku, Obitelj Mamić sramota Hrvatske!, Mamić je ubio Dinamo", samo su neke od njih.

Podsjetimo, građanska inicijativa Zajedno za Dinamo je u četvrtak objavila priopćenje u kojem traži ostavke kompletne uprave zbog sramote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javno i jasno vam poručujemo da je bilo dosta! Nemamo namjeru više prekriženih ruku gledati kako naša svetinja tone uz poruge i podsmijeh", poručili su.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo