ATLETICO PREDSTAVIO EDUARDA: / 'Igrao je za Hrvatsku, zemlju poznatu po dobrom nogometu'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva predstavljen je u utorak u prostorijama brazilskog kluba Atletico Paranaensea.

28.2.2017.
19:02
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Legendarni napadač primio je novi dres iz ruku predsjednika Luiza Sallima Emeda.

"Uvijek je zadovoljstvo predstaviti novog igrača. S Eduardom je ono još veće jer je riječ o nogometaši iza kojeg su velike pobjede i iskustvo. Igrao je ovdje u Brazilu te u mnogim europskim klubovima. Bio je član hrvatske reprezentacije, zemlje poznate po dobrom nogometu. Igrači njegovog profila, iskustva i talenta uvijek su dobrodošli u klubu", rekao je Luiz Emed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam ovdje prije dva tjedna te sam imao priliku upoznati suigrače. Riječ je vrhunskim nogometašima s puno europskog iskustva. Jako sam sretan što ću nositi ovaj dres. Dat ću sve od sebe i nadam se da će klub imati puno uspjeha u Copa Libertadoresu i prvenstvu", riječi su Da Silve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o svom fizičkom stanju poručio je kako je posljednju utakmicu odigrao u prosincu nakon čega je imao mjesec dana odmora te još mjesec pregovora s Atleticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva mjeseca nisam igrao, ali sam trenirao s osobnim trenerom. Znam da to nije isto, ali osjećam se dobro. Potrebno mi je više rada s loptom, a trener će odlučiti kada sam spreman za nastupe. Igrao sam na raznim pozicijama, a odluka na kojoj ću ovdje igrati je na treneru", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo