TRENER ATALANTE NEVLJKO POTVRDIO DOBRE VIJESTI ZA DINAMO: / Bez svog najopasnijeg čovjeka kreće u ključnu utakmicu

Image
Foto: Profimedia

Nenad Bjelica iznenadio je Atalantu taktičkom preobrazbom u prvoj utakmici, ali Gasperini tvrdi da se to neće dogoditi na San Siru

25.11.2019.
20:09
Profimedia
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u utorak čeka utakmica protiv Atalante u petom kolu Lige prvaka. Susret je to čiji će rezultat imati presudan utjecaj na konačni plasman Modrih u skupini C. Hrvatski prvak bodom bi u Italiji osigurao prezimljavanje u Europskoj ligi i ostao u igri za prolazak u play-off u Ligi prvaka.

Svi se dobro sjećaju kako je Atalanta prošla u Zagrebu. Talijani su pomalo bahato stigli u goste Dinamu i otišli kući s četiri komada u svojoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No na San Siru bit će to potpuno druga priča. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić i njegovi suigrači sigurno će se htjeti osvetiti za neugodan poraz, a i prema koeficijentima koje su postavile kladionice Dinamo baš nije favorit.

Image
BJELICA ODGOVARAO NA PITANJA O 'TAKTIČKIM IZNENAĐENJIMA' UOČI ATALANTE: /

Poslao poruku i Bad Blue Boysima

Image
BJELICA ODGOVARAO NA PITANJA O 'TAKTIČKIM IZNENAĐENJIMA' UOČI ATALANTE: /

Poslao poruku i Bad Blue Boysima

Uoči utakmice oglasio se trener Atalante Gian Piero Gasperini koji će morati u ovaj dvoboj ići bez svog glavnog napadača Kolumbijca Duvana Zapate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da nam samo pobjeda igra ako se želimo plasirati u osminu finala. Protiv Dinama smo na Maksimiru odigrali najgoru utakmicu posljednjih godina, a protiv Šahtara smo bili puno bolji, zato i boli taj poraz više nego onaj u Zagrebu. Međutim, siguran sam da ćemo odigrati bolje u utorak na San Siru. Moramo osvojiti šest bodova do kraja i čekati kikseve Dinama i Šahtara, kojima neće biti dovoljni remiji do kraja", rekao je Gasperini.

'Sutra će to biti drugačija utakmica'

Nahvalio je taijanski trener Modre, ali i rekao kako će pristupiti sutrašnjoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je kvalitetna momčad i ima odlične igrače. Ipak, igrat ćemo svoju igru i napadati. U Zagrebu smo, kao što sam rekao, odigrali najgoru utakmicu, a opet smo stvorili nekoliko odličnih prilika. Ovog puta ih moramo iskoristiti ako želimo pobijediti. Koncentrirani smo samo na utakmicu protiv Dinama i nemamo računicu. Najprije moramo pobijediti, pa ćemo vidjeti što dalje", rekao je iskusni talijanski trener.

Nenad Bjelica iznenadio je Atalantu taktičkom preobrazbom u prvoj utakmici, ali Gasperini tvrdi da se to neće dogoditi na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo zna igrati u različitim formacijama u Ligi prvaka i prvenstvu. U Zagrebu su nam velikim pritiskom stvorili probleme, ali će sutra to biti drukčija utakmica. Znat ćemo odgovoriti na njihov visoki presing, što nije bio slučaj u Zagrebu", zaključio je Gasperini.

Utakmica Atalante i Dinama igra se u utorak u 21 sat na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo