ATALANTA POBJEDOM PROTIV CAGLARIJA STIGLA NA PETO MJESTO: / Lazio rutinski protiv Frosinonea

Image
Foto: AFP

Momčad iz bergama rutinskom je pobjedom došla do petog mjesta

4.2.2019.
23:06
AFP
VOYO logo

Nogometaši Atalante u posljednjoj su utakmici 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva kao gosti svladali Cagliari sa 1-0 (0-0). Gol vrijedan tri boda postigao je Hateboer u 50. minuti.

Ovom pobjedom Atalanta je stigla na peto mjesto sa 35 bodova, koliko ima i rimski dvojac Roma i Lazio na šestoj i sedmoj poziciji, a samo bod više ima četvrti Milan. Cagliari je ostao 15. sa 21 bodom, četiri više od 18. Bologne koja se nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak Mario Pašalić igrao je čitavu utakmicu za Atalantu, dok niti jedan od tri hrvatska igrača u sastavu Cagliarija nije dobio priliku. Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna ostao je na klupi sastava sa Sardinije dok Filip Bradarić i Marko Pajač nisu konkurirali za nastup.

Caicedo spasio Lazio

Ranije u ponedjeljak Lazio je kao gost svladao Frosinone sa 1-0 (1-0). Jedini gol postigao je Felipe Caicedo u 36. minuti. Hrvatski reprezentativni veznjak Milan Badelj igrao je za Lazio do 57. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frosinone je ostao pretposljednji, 19. sa 13 bodova, pet manje od 17. Empolija koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Serie A. Vodi Juventus sa 60 bodova, Napoli na drugom mjestu ima 51 bod, dok je Inter treći sa 40 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo