Engleska legenda se oprostila od reprezentacije

Ashley Cole (33) objavio je svoju odluku o zavrsetku reprezentativne karijere nakon sto nije uspio izboriti mjesto na popisu Roya Hodgsona za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu...

12.5.2014.
10:18
VOYO logo

Lijevi bek Chelseaja ukupno je skupio 107 nastupa u dresu "gordog Albiona" od debija protiv Albanije u ozujku 2001. Ove je sezone u Chelseaju pod Joseom Mourinhom zapoceo od prve minute u tek 15 premierligaskih utakmica, a nedavno je u engleskoj reprezentaciji izgubio mjesto od Leightona Bainesa.

"Javio mi se Roy i slozili smo se da bi se engleska reprezentacija trebala vrtjeti oko mladih igraca. Mislim da je sada najbolje da se oprostim od engleskog dresa. Imamo sjajnog menadzera i momcad i zelim im samo uspjeh. Podupirat cu ih kao pravi navijac. Hvala svima na svemu", porucio je Cole putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cole je svoju odluku o reprezentativnom umirovljenju objavio netom uoci sluzbene Hodgsonove objave putnika za Mundijal u Brazilu. Njegova objava ujedno sugerira da se Hodgson na poziciji lijevog beka odlucio voditi Bainesa i Southamptonovog mladica Lukea Shawa.

"Vjerujte me da me boli prestati igrati za svoju zemlju", dodao je Cole, koji je odigrao svaku minutu na pet posljednjih velikih turnira za englesku reprezentaciju i peti je na popisu igraca "gordog Albiona" s najvise upisanih nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/U01SJBieokc

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo