ARSENAL U KAOSU: / Francuska zvijezda potpuno je razbijesnila Topnike, sada mu više ne dozvoljavaju da dolazi na treninge?

Image
Foto: Profimedia

Arsenal se bori za pozicije koje vode u europska natjecanja sljedeće sezone

9.7.2020.
12:53
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Arsenala u ovom trenutku, četiri kola prije kraja Premierlige, nalaze se na osmom mjestu ljestvice i peta pozicija, koja vodi u europska natjecanja, "bježi" im samo pet bodova.

U posljednjem kolu Topnici su odigrali neodlučeno s Leicesterom i zadržali nadu u plaman u Europu, a engleski mediji jvaljaju kako su ovaj tjedan nastali veliki problemi u njihovoj svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnoj ulozi je talentirani Francuz Matteo Guendouzi koji je u posljednje vrijeme kirivac za više incidenata i u klubu su ga se odlučili riješiti.

Image
Foto: Profimedia

Matteo Guendouzi

Nepristojan je

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo ponašanje je oduvijek bilo pomalo problematično, a sve je kulminiralo prošlog mjeseca, kada je nakon poraza od Brightona govorio protivničkim igračima da su sr***e i da svi u Arsenalu zarađuju puno više od njih.

Guendouzi se nakon toga odbio ispričati i u Arsenalu su ga stavili na transfer listu, a ovaj tjedan je Eurosport objavio kako Francuz trenira sam jer mu u klubu više ne dozvoljavaju da bude s momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velikani stoje u redu

Dvadesetjednogodišnji Francuz, unatoč tim ekscesima, ostao je jeko cijenjen u nogometnom svijetu pa su neki mediji objavili da su Barcelona, Inter i PSG poslali upite odmah kada su čuli da je na transfer listi.

Guendouzi je u Arsenal stigao 2018. godine iz Lorienta za 9 milijuna eura, a Transfermarkt trenutno njegovu vrijednost procjenjuje na čak 40 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo