ARSENAL NASTAVIO POBJEDNIČKI NIZ, KANE DVOSTRUKI STRIJELAC U POBJEDI SPURSA: / Ludnica je u Premiershipu

Image
Foto: AFP

Uzbudljivo je u Engleskoj

29.9.2018.
18:43
AFP
VOYO logo

U 7. kolu Premier lige Manchester City je u subotu kod kuće dobio Brighton&Hove Albion sa 2-0, te je privremeno preuzeo prvo mjesto na ljestvici. Pogotke za City zabili su Raheem Sterling (29) i Sergio Aguero (65)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane bio je dvostruki strijelac za 2-0 pobjedu protiv Huddersfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal do pete uzastopne pobjede

Nakon dva uvodna poraza, od Manchester Cityja i Chelseaja, nogometaši Arsenala upisali su pet uzastopnih pobjeda, a u subotu su svladali Watford sa 2-0, i to autogolom Craiga Cathcarta (81) i pogotkom Mesuta Ozila (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham bolji od Uniteda

U prvoj utakmici 7. kola nogometaši West Hama pobijedili su na Olimpijskom stadionu u Londonu Manchester United sa 3-1. Za drugu prvenstvenu pobjedu u posljednja tri nastupa 'čekićara' strijelci su bili Anderson u 5. minuti, Lindelof koji je pogodio vlastitu mrežu u 43. minuti te Arnautović koji je pogotkom u 74. minuti zaustavio mogući preokret, nakon što je Rashford u 71. minuti smanjio zaostatak gostiju na samo jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho se žalio na suca

Tako je Manchester United izjednačio najlošiji start sezone u Premier ligi, nakon sedam kola ima samo deset bodova. Isto se je dogodilo i u sezoni 2013/14. No, nakon poraza trener Manchester Uniteda Jose Mourinho žalio se na suca, kazavši da je prvi gol West Hama pao iz ofsajda, a da kod trećeg gola sudac nije vidio prekršaj na igraču Uniteda.

WEST HAM RAZBIO OČAJNI UNITED: Jose Mourinho nije mogao vjerovati čemu svjedoči u Londonu

Newcastle je na svom terenu poražen od Leicestera sa 0-2, i tako su "svrake" po prvi puta izgubile četiri domaće utakmice na početku sezone. Večeras u derbiju kola Chelsea dočekuje Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI: West Ham 3 Anderson (5), Lindelöf (43-ag), Arnautović (74) Manchester United 1 Rashford (71) - - - Arsenal 2 Cathcart (81-ag), Özil (83) Watford 0 - - - Manchester City 2 Sterling (29), Agüero (65) Brighton 0 - - - Huddersfield 0 Tottenham 2 Kane (25, 34-pen) - - - Everton 3 Sigurdsson (56, 89), Tosun (66) Fulham 0 - - - Newcastle 0 Leicester 2 Vardy (30-pen), Maguire (73) - - - Wolverhampton 2 Ivan Cavaleiro (79), Castro (87) Southampton 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo