Englezi u siječnju pripremaju spektakularan transfer

11.11.2012.
15:01
VOYO logo

Francuski menadžer spreman je djelovati nakon što je njegova momčad novom blijedom predstavom (3:3 protiv Fulhama u subotu) za vodećim Manchester Unitedom nakon 11 ligaških kola zaostala isto toliko bodova.

Wenger je pod velikim pritiskom navijača da klub vrati na trofejni kolosijek nakon osmogodišnjeg posta, a nakon izvješća glavnog skauta Stevea Rowleyja, dovođenje urugvajskog napadača Napolija označeno je kao glavni prioritet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rowley je otputovao za Napulj u četvrtak kako bi se osobno uvjerio u kvalitete igrača, a nije mogao izabrati bolju utakmicu budući je Cavani zabio sva četiri gola u susretu Europa lige u kojem je njegova momčad pobijedila Dnjipro 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavani je ugovorno za Napoli vezan do 2017. godine, a dosad je 108 utakmica za klub postigao čak 79 golova, uključujući šest hat-trickova. U lovu je Ugugvajac na Napolijev golgeterski rekord Diega Maradone (115 golova) i trebat će velika ponuda da bi uvjerila čelnike kluba na prodaju, a navodi se da je Arsenal spreman ponuditi do 30 milijuna funti (37.5 milijuna eura), što je otprilike u rangu njegove tržišne vrijednosti prema Transfermarktu (35 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo