Dinamo u akciji: 'Novi Suarez' iz Liverpoola stigao u Maksimir!

Dinamova obitelj od ponedjeljka je jaca za jos jednog igraca, cak petogodisnji ugovor s hrvatskim prvakom potpisao je 19-godisnji napadac iz BiH Armin Hodzic.

19.5.2014.
16:46
VOYO logo

"Sretan sam sto cu od nove sezone igrati za Dinamo i jako mi je drago sto su celni ljudi kluba prepoznali u meni pojacanje za najbolji klub na ovim prostorima. Mogu samo reci da cu na terenu sigurno uvijek pokusati dati maksimum, potrudit cu se opravdati povjerenje koje mi je klub dao i nadam se da cu svojim igrama uveseljavati navijace i uspjesno sudjelovati u dobrim igrama Dinama u buducnosti", porucio je mladi napadac koji je roden u Sarajevu.

Prije tri godine Armin je zapeo za oko skautima Liverpoola, koji su ga doveli na Anfield. Unatoc potpisanom ugovoru, nikad nije zaigrao u sluzbenoj utakmici za Redse jer klub nije uspio dobiti radnu dozvolu za mladog Hodzica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje dvije sezone proveo je na posudbi u Zeljeznicaru, a u netom zavrsenoj sezoni bio je drugi stijelac lige s 14 golova. Hodzicev agent ga je opisao kao 'novog Suareza' koji ima sve predispozicije za uspjeh na najvisoj razini. Zivi bili, pa vidjeli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo