ARGENTINSKA IKONA I BIVŠI DINAMOV TRENER PROZVAO JE SUNARODNJAKE: / 'Njegov nedodirljivi genij godinama je maskirao naše opadanje'

Image
Foto: AFP

I dalje stižu reakcije nakon veličanstvene pobjede Hrvatske nad Argentinom

23.6.2018.
10:36
AFP
VOYO logo

Hrvatska je u četvrtak navečer u Nižnjem Novgorodu napravila pravu senzaciju i sa 3-0 temeljito tukla Argentinu, pokazavši cijelom svijetu njene mane, manjak koherentnog sustava i duboke probleme u igračem kadru. Jedna od najočitijih stvari u Argentinskoj igri, a koju je Hrvatska sjajno iskoristila, upravo je njena patološka ovisnost o jednom igraču – Leu Messiju.

Argentinski mediji su se obrušili na svog kapetana

U reakcijama nakon utakmice, Messi je u argentinskim medijima razapet i okrivljen da je bio previše pasivan te da nije dignuo svoju momčad kada ga je ona najviše trebala. Međutim, jedna od argentinskih ikona, Osvaldo Ardiles, osvajač Svjetskog prvenstva i bivši trener nekadašnje Croatije, stao je u obranu malenog čarobnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi. Veliko argentinsko nazadovanje u posljednjim godinama bilo je maskirano zbog njegovog nedodirljivog genija – imamo sreće da je rođen u Argentini. Ali čak i za njega, ovo je bilo previše. Leo: hvala na svemu. I puno sreće u budućnosti", oglasila se argentinska legenda na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo