Igra sudbine: Golman koji je je rezerva Vatrenom postao heroj SP-a!

Nakon lutrije penala i velike pobjede nad Nizozemskom u polufinalu Svjetskog prvenstva, argentinski nogometaši su pali u trans.

10.7.2014.
1:43
VOYO logo

"Osjećam veliku sreću. Bilo je jako teško, vrlo izjednačena utakmica koju smo mogli prelomiti na kraju produžetka, ali nismo zabili. Rad i poniznost su nas doveli ovako daleko. Sretan sam jer smo došli tako daleko, u priliku osvojiti treći naslov prvaka. Imamo malo vremena za odmor, ali dat ćemo sve što možemo. Obećajem vam, dat ćemo sve od sebe da osvojimo naslov prvaka", rekao je izbornik Sabella.

Heroj cijele Argentine u srijedu navečer bio je vratar Sergio Romero, koji je obranio penale Vlaaru i Sneijderu. Romero je inače golman Sampdorije, ali na posudbi u Monacu, gdje je prošle sezone bio zamjena našem Danijelu Subašiću. Koji je na SP-u bio zamjena za Stipi Pletikosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Vf7uJ9IkgIE

"Oduševljen sam, jedanaesterci su lutrija, ali vjerovao sam u sebe, imao sam samopuzdanja i sve je završilo dobro. Ljudi, uživajte u ovim trenucima. Idemo korak po korak, ali prvo uživajmo u ovoj pobjedi. Od prvog dana prvenstva vjerujemo u uspjeh i ne mogu ne zahvaliti se navijačima koji su uz nas, koji nam daju veliku podršku. Neka i oni uživaju, a mi ćemo se spremiti za finale", poručio je junak jedanaesteraca Romero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo