ARGENTINA IZABRALA SUPARNIKA ZA PRIPREME PRED RUSIJU: / Zna se protiv koga se Messi i društvo spremaju za Vatrene

Image
Foto: AFP

Argentinska reprezentacija je imala dugogodišnju tradiciju odigravanja 'generalke' baš ondje

28.2.2018.
19:40
AFP
VOYO logo

Argentinska nogometna reprezentacija igrat će 9. lipnja zadnju pripremnu utakmicu u Izraelu uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je Argentina u skupini s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

Dvostruki svjetski prvaci Argentinci prihvatili su ponudu Izraelskog nogometnog saveza za pripremnom utakmicom, no još uvijek se ne zna mjesto održavanja dvoboja. Kako Izraelci više ne igraju domaće utakmice na zastarjelom Nacionalnom stadionu u Tel Avivu, Argentince će ugostiti u Haifi ili Jerusalemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinska reprezentacija je imala dugogodišnju tradiciju odigravanja 'generalke' uoči svjetskih prvenstava u Izraelu, ali su nakon 1998. godine od toga odustali. Kod Izraeal su igrali i slavili sa 7-2 1986. godine kada su u Meksiku osvojili svjetski naslov, potom su 1990. slavili s 2-1, a 1994. godine s 3-0. Uoči SP-a u Francuskoj 1998. u Tel Avivu su Gauchosi izgubili s 1-2.

Argentina će prvu utakmicu na SP igrati 16. lipnja u Moskvi s Islandom, potom 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu igraju s Hrvatskom, a 26. lipnja u Sankt Peterburgu s Nigerijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo