Slavni dinamovac rasturio Engleze jednom rečenicom

Bivši trener Dinama (tadašnje Croatije) Osvaldo Ardiles udario je na najveći engleski ponos, ali i ranu - njihovu nogometnu reprezentaciju.

28.6.2013.
8:29
VOYO logo

Naime, bivši veznjak Tottenhama i argentinske reprezentacije, smatra da je u engleskom prvenstvu najveći problem prevelik broj stranaca, kao i pogrešan trenerski pristup.

"Engleska je u jako, jako lošem stanju. Reprezentacija je jako, jako skromna i neće osvojiti Svjetsko prvenstvo sljedeće godine, kao ni sljedećih 20 ili 30 godina", rekao je Ardiles o reprezentaciji koja čeka na veliki naslov dugih 47 godina (1966. su osvojili SP).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte U21 i nedavni nastup Engleske na EP-u, bili su jako slabi. Engleska ima najbolju svjetsku ligu jer neki od najboljih svjetskih igrača ondje igraju. Ali zašto Engleska ne proizvodi više njih? Zemlje poput Francuske i Španjolske bile su u sličnoj poziciji i promijenili su stvari da bi postali prvaci. Francuska je osvojila SP (1998.) i Euro 2000. Španjolska je bila prije poput Engleske. Nisu osvojili trofej, ali imali su nogometnu revoluciju i odjednom je Španjolska momčad koju se treba pobijediti. U ovom trenutku u Engleskoj se ništa ne događa što bi moglo revolucionarizirati način igre. Izvan travnjaka ništa se ne događa", zaključio je Argentinac.

//www.youtube.com/embed/7fPsDf9O5ag

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ardilles je, možda i nenamjerno, dirnuo Engleze tamo gdje najviše boli, pa oa odgovor sigurno neće morati dugo čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo