Pošteno priznao istinu o raskolu u Realu

2.6.2013.
11:54
VOYO logo

Arbeloa je nakon Primereposljednjeg kola (4:2) ustvrdio kako su brojni igrači Reala bili sebični i stavljali vlastite interese ispred klupskih.

"Mnogi od nas su se brinuli da će biti kritizirani u medijima i pokušavali se predstaviti u dobrom svjetlu, govoreći samo kad je to bilo u našem interesu. Realova je svlačionica zdrava i povezana, ali možda nam nedostaje zrelosti da se nosimo s teškim situacijama. U ovom je klubu iznimno teško biti kad se stvari ne odvijaju prema planu. Moramo nešto naučiti iz ovosezonskog primjera. Svi moramo skupiti glave pod vodstvom novog trenera i ne dopustiti da na nas utječu vanjski faktori", poručio je 30-godišnji španjolski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je Mourinho učinio sve što je bilo u njegovoj moći za uspjeh, ali su ga neki igrači iznevjerili.

"Borio se zubima i noktima za ovaj klub i morao je puno toga podnositi. Uvijek je stavljao Real ispred sebe. Često ga je to koštalo i narušavanja vlastita ugleda, a ne znam mogu li to reći za sebe i svi drugi u klubu, uključujući i neke igrače. A tu računam i sebe. I ja sam uvijek sebe stavljao na prvo mjesto i najprije sam želio da meni bude dobro, a tek onda klubu. A ima još puno takvih", neobično je iskren bio Arbeloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je i kako je momčad trebala napraviti puno više u netom završenoj sezoni, te kako svi trebaju preuzeti odgovornost za sezonu bez važnog trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota je što nismo uzeli više trofeja. Mourinho je osvajao naslove gdje god je radio i čudno je da je s možda i najboljom momčadi koju je trenirao osvojio najmanje", zaključio je Arbeloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo