FANTASTIČAN POTEZ DINAMA / Apsolutno otkriće moglo bi biti najveća svjetska klasa: 'To sam rekao njemu i Bartolu Franjiću'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

'Rekao sam i njemu i Bartolu Franjiću i obojica to znaju: ako uspiju popraviti duel u zraku, bit će stoperi najviše svjetske razine'

2.3.2022.
23:15
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Mladi Dinamov branič Josip Šutalo ove je srijede produljio ugovor s hrvatskim prvakom.

Ove je sezone igrao i desnoga beka, desnog stopera, a u aktualnoj formaciji s trojicom otraga prometnuo se u središnjega braniča. Ne samo to. Josip Šutalo prometnuo se u standardnoga braniča prve momčadi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabljesnuo ove sezone

Zablistao je još u drugom kolu protiv Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj. Prvo je proigrao Lovru Majera za 1:0 da bi mu on ubrzo uzvratio asistenciju za 2:0 u pobjedi 4:0.

Image
JUNAK OSIJEKA /

Šutalo, Theophile-Catherine i Livaković dugo će još pamtiti novog jockera vodeće momčadi HNL-a

Image
JUNAK OSIJEKA /

Šutalo, Theophile-Catherine i Livaković dugo će još pamtiti novog jockera vodeće momčadi HNL-a

Bio je strijelac u slavlju protiv bečkog Rapida s 3:1 u skupini Europa lige, sudjelovao u dvobojima protiv Genka, 1:1, i u velikoj pobjedi protiv West Ham Uniteda u Londonu s 1:0 kojim su plavi izborili plasman u europsko proljeće gdje je Šutalo odigrao dvije vrlo dobre utakmice protiv Seville. Proljeće je otvorio pogotkom u maksimirskom derbiju protiv Rijeke u pobjedi s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standardni član mlade reprezentacije Hrvatske

Pritom je standardni član mlade reprezentacije koja je trenutačno na vrhu kvalifikacijske skupine i na dobrom putu prema završnom turniru Eura U-21 sljedeće godine, stoji na službenoj stranici GNK Dinama.

Nakon pobjede protiv Seville u Zagrebu novinare je zanimalo je li Šutalo kadar za A reprezentaciju, a Dinamov trener Željko Kopić odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam i njemu i Bartolu Franjiću i obojica to znaju: ako uspiju popraviti duel u zraku, bit će stoperi najviše svjetske razine. Oni su kapacitet za reprezentaciju, a na njima je da to i opravdaju. Uvijek se može dogoditi lošija utakmica, ali stabilni su u glavi, odlično rade i imaju sjajan pristup prema klubu i dresu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo