SRAMOTNO /

Armada gađala domaćine bakljama; Slovenski mediji prenose: 'Zato vas i nismo puštali na tribine'

Image
Foto: Profimedia

'Sramotno. Zviždite kraj. Navijači Rijeke bacaju baklje u domaći sektor. Zato vam nismo dopustili da budete na redovnoj tribini'

29.8.2024.
20:57
Profimedia
VOYO logo

Rijeka je u četvrtak igrala uzvratnu utakmicu protiv slovenske Olimpije, a nakon neriješenog rezultata na Rujevici, apsolutnu sramotu doživjeli su u Ljubljani. Već na poluvremenu, Rijeka je gubila s nerealnih 4-0 - da bi Olimpija u drugom poluvremenu u mrežu zakucala još jednu loptu.

Image
ANKETA /

Protivnici po mjeri ili ne: Koliko Dinamo može ove sezone u Ligi prvaka?

Image
ANKETA /

Protivnici po mjeri ili ne: Koliko Dinamo može ove sezone u Ligi prvaka?

Da stvari budu gore, navijači hrvatskog prvoligaša dodatno su zakomplicirali stvari. Naime, oko 60. minute, Armada je teren zasula bakljama, a neki izvori tvrde da su zapaljene baklje poletjele i prema domaćoj tribini - odnosno, domaćim navijačima! Uključila se i policija koja je bila zadužena za pražnjenje tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači Rijeke teško podnose debakl svoje momčadi na terenu. Nakon sat vremena igre prekinuli su utakmicu bacanjem pirotehničkih sredstava na teren," prenosi slovenski 24ur.

U Ljubljanu je stiglo oko dvije tisuće Hrvata, a mnogi su negodovali slovenskoj odluci da gledatelje s hrvatskim dokumentima neće pustiti na tribine namijenjene domaćim navijačima. Sada se Slovenci pravdaju, tvrdeći da je upravo ovakvo ponašanje i izbijanje incidenta razlog takve stroge mjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramotno. Zviždite kraj. Navijači Rijeke bacaju baklje u domaći sektor. Zato vam nismo dopustili da budete na redovnoj tribini."

Ipak, nisu ni Slovenci nevinašca. Kako tvrde izvori, i oni su se iživljavali nad Armadom, kradući im transparente koje su potom palili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo