jedna od zvijezdi turnira / Antonio Franja za Sportnet: 'Ako ne dođeš na Štefanje s torbom na Kutiju, nisi ništa napravio'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Jedan od onih zbog kojih se ide na Kutiju, čiji potezi oduvijek oduševljavaju. Antonio Franja u razgovoru za Sportnet priča o tradicionalnom turniru Kutija šibica

26.12.2018.
15:27
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od onih zbog kojih se ide na Kutiju, čiji potezi oduševljavaju i koji je bio jednako sjajan igrač velikog i malog nogometa je Antonio Franja. Danas voditelj Akademije Futsal Dinama, ali i sudionik Kutije na Štefanje.

Štefanje je malonogometni praznik, želja svakog tko dođe na Kutiju je da dogura barem do tog dijela turnira i zaigra u sjajnoj atmosferi pred uvijek odlično popunjenim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Englezi imaju svoj tradicionalni nogometni Boxing Day, a ovo je naš malonogometni. Znamo reći da ako ne dođeš na Štefanje s torbom na Kutiju, nisi ništa napravio. To je nešto posebno i svaka ekipa želi zaigrati na Štefanje na ovom turniru", kaže Antonio Franja koji će ove godine zaigrati u veteranskom dijelu turnira.

Više čitajte na Sportnet. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo