OGLAS

POSLJEDICE ISPADA / Je li Rebić ovim potezom upravo dao do znanja da više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju?

Image
Foto: Profimedia

Prije dva tjedna održan je navodno sastanak hrvatskih reprezentativaca i Zlatka Dalića. Jedna od tema navodnog sastanka bio je i Ante Rebić

23.7.2021.
12:28
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ante Rebić ponovo je otvorio svoj profil na Instagramu nakon što je žestoko napao izbornika Dalića, ali i pojedine analitičare i hrvatske nogometne legende.

Jedan detalj na tom profilu koji posebno zapinje za oko je da sad Rebić u opisu ima samo da je igrač Milana, dok je podatak da igra za hrvatsku nogometnu reprezentaciju - izbrisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Prije dva tjedna održan je navodno sastanak hrvatskih reprezentativaca i Zlatka Dalića. Jedna od tema navodnog sastanka bio je i Ante Rebić, koji je prešao granicu na Instagramu i narušio Dalićev autoritet.

"Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka ModrićIvan PerišićDomagoj VidaMateo Kovačić Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite", javio je tad RTL-ov reporter Marko Vargek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POSAO SKORO GOTOV /

Slavni trener želi hrvatskog veznjaka, možda nakon ovog transfera dobije i poziv u reprezentaciju

Image
POSAO SKORO GOTOV /

Slavni trener želi hrvatskog veznjaka, možda nakon ovog transfera dobije i poziv u reprezentaciju

Grube izjave

Podsjetimo, ovim si je riječima na Instagramu Rebić zagorčao sudbinu nakon loše odigranog Europskog prvenstva.

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska", stajalo je to na Instagram-storyju Ante Rebića, kojeg je kasnije izbrisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo