POČINJE LIGA PRVAKA / Ante Čačić najavio okršaj Dinama i Chelseaja: 'Ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri'

Image
Foto: Pixsell

Ante Čačić pričao je o izostancima, ždrijebu i Bruni Petkoviću.

5.9.2022.
19:10
Pixsell
VOYO logo

Dinamo i Chelsea sutra od 18:45 igraju prvu utakmicu ovogodišnje Lige prvaka. Dinamo je rasprodao sve ulaznice za utakmicu i očekuje se paklena atmosfera.

"Moramo činiti sve da budemo svoji u ovoj utakmici. Dilaver, Šutalo i Menalo neće nastupiti u ovoj utakmici. Dilaver je pod temperaturom, Šutalo i Menalo su ozlijeđeni. Ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri zbog broja navijača koji će doći", započeo je Ante Čačić svoju konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić bit će jedna od glavnih zvijezda sutrašnje utakmice. Dinamovo dijete prošle je sezone bio jedna od glavnih uzdanica trenera Thomasa Tuchela. Prošli vikend vratio se u momčad nakon ozljede i očekuje se kako će početi u sutrašnjoj utakmici. Ante Čačić rekao je u kakvom je odnosu s Mateom Kovačićem.

Image
LIGA PRVAKA /

Može li Dinamo ponoviti recept iz tri slavne pobjede protiv londonskih klubova? Tradicija im ne ide na ruku

Image
LIGA PRVAKA /

Može li Dinamo ponoviti recept iz tri slavne pobjede protiv londonskih klubova? Tradicija im ne ide na ruku

Modrić, Kovačić pa Baturina?

"Ponosan sam na to što sam vodio Kovačića. On je mlađi devet godina od Modrića, a Baturina je devet godina mlađi od Kovačića. Tako da je to simbolično. S Mateom sam u kontaktu. Već se u Dinamu vidjelo da će imati sjajnu karijeru", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je prokomentirao kako je zadovoljan sa ždrijebom koji ga je s engleskim velikanom spojio već u prvom kolu.

"Mislim da je bolje da je Chelsea stigao ovdje u prvom kolu. Oni neće biti isti sad i u 11. mjesecu. Moramo dati sve od sebe da ih iznenadimo. Teško je usporediti Dinamo i Chelsea. U prošlom nastupu u Ligi prvaka Dinamo nije imao ovakvo ozračje oko kluba", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak Petkovića u reprezentaciju

Jedna od glavnih vijesti je ta da se Bruno Petković vratio u reprezentaciju. Ante Čačić prije nekoliko tjedana je izjavio kako će nepozivanje Brune Petkovića u reprezentaciju smatrati osobnim neuspjehom.

"Petkoviću sam rekao da ću smatrati neuspjehom ako ga ne vratim u reprezentaciju. Jer on je igrač koji ima klasu. Bio je u krizi, ali došao je na one grane koje su potrebne za Dinamo i za hrvatsku reprezentaciju", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo