KONFERENCIJA / Ante Čačić najavio derbi Dinama i Hajduka: 'Želio bih čestitati Hajduku na plasmanu u play-off Konferencijske lige'

Image
Foto: Grafika RTL.hr - Sanjin Strukic/PIXSELL / Matija Habljak/PIXSELL / Srecko Niketic/PIXSELL

Utakmica s Hajdukom je veliki poticaj za sve igrače

12.8.2022.
10:37
Grafika RTL.hr - Sanjin Strukic/PIXSELL / Matija Habljak/PIXSELL / Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica Dinama i Hajduka će se igrati u subotu na Maksimiru od 21:05 sati. U taj dvoboj obje momčadi ulaze u pozitivnom ozračju budući da su ostvarili prolaz u europskim kvalifikacijama. Dinamo je naime pobjedom protiv Ludogoreca izborio play-off europske lige, a Hajduk je izbacio Vitoriju Guimaraes te će igrati protiv Villarreala.

Image
PIŠE SE POVIJEST /

Zrinjski na krilima Dinamovih igrača izbacio 'Hajdukovog krvnika' iz Europe i ostvario povijesni uspjeh

Image
PIŠE SE POVIJEST /

Zrinjski na krilima Dinamovih igrača izbacio 'Hajdukovog krvnika' iz Europe i ostvario povijesni uspjeh

Trener Ante Čačić je ovako započeo konferenciju: 'Prije svega želio bih čestitati Hajduku na plasmanu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nego najavim utakmicu, želio bih čestitati Hajduku na plasmanu u play-off Konferencijske lige. To je odličan rezultat, dobro za hrvatski nogomet i Hajduk. Činjenica da je Hajduk napravio dobar rezultat u Europi zajedno s nama govori da ćemo gledati dobar derbi jer su obje ekipe u odličnom raspoloženju", rekao je trener Modrih.

Nada se kako će Dinamo imati ogromnu podršku na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne moram nikome govoriti koliko za nas znači plasman u play-off Lige prvaka. Očekujem prekrasan dekor i podršku navijača. Igramo protiv vječitog rivala i Hajduka koji je plasmanom u play-off KL-a napravio još veću draž ove utakmice", poručio je.

Očekuje nas prvi pravi derbi u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno je da je Hajdukova energetska potrošnja veća, mi smo imali dan više za pripremu, ali s druge strane i mi imamo ritam od dvije utakmice tjedno učestaliji od njih. Utakmica s Hajdukom je veliki poticaj za sve igrače. Ne bih rekao da je energetska potrošnja nečiji hendikep jer derbi je derbi. Hajduk je sad u boljem stanju nego što je bio u Superkupu. U zadnja dva mjeseca smo imali dvije utakmice, jedna je otišla na našu stranu u zadnjim minutama, u Superkupu smo izdominirali u drugom dijelu. Očekujem Hajduk koji će ići na tri boda. Obje momčadi su u dobrom raspoloženju. Očekujem dvosmjernu utakmicu, najavio je.

Sastav još nije u potpunosti poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ću nakon današnjeg treninga tko je u kakvom stanju, Pogotovo što se tiče i stoperskog para i pozicije lijevog beka", rekao je Čačić koji još ne zna za poraz na Dinamovoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo