KONFERENCIJA / Arijan Ademi uoči Bodo/Glimta: 'Pobjede protiv Hajduka i Osijeka su nam dignule samopouzdanje, želimo Ligu prvaka'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

mi ćemo učiniti sve da Zagreb i Hrvatska vide Ligu prvaka

23.8.2022.
19:45
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo će u srijedu odigrati iznimno važnu utakmicu protiv Bodo/Glimta u play-offu Lige prvaka, Norvežani imaju prednost od 1-0 iz prvog dvoboja, no Dinamo ipak se očekuje da Modri pokažu tko je "gazda" u vlastitom dvorištu. Povodom utakmice je održana konferencija za medije u kojoj su bili prisutni trener Ante Čačić i kapetan Arijan Ademi.

Image
IMPRESIVNO /

Očekuje nas fantastična atmosfera: Pun Maksimir će bodriti Dinamo do plasmana u Ligu prvaka protiv Bodo/Glimta

Image
IMPRESIVNO /

Očekuje nas fantastična atmosfera: Pun Maksimir će bodriti Dinamo do plasmana u Ligu prvaka protiv Bodo/Glimta

Konferenciju je otvorio Ademi koji je žurio na trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo kakva nas utakmica očekuje, zahtijevan je suparnik. Nadam se da će sve dobro završiti, imat ćemo ogroman vjetar u leđa od punog stadiona. Sad smo bolje upoznati s njihovim kvalitetama nakon prve utakmice, idemo po pobjedu. Samopouzdanje nam dižu dvije posljednje pobjede u prvenstvu protiv Hajduka i Osijeka, znamo koliko smo problema s njima imali prošle sezone. Želimo Ligu prvaka, to nam puno znači, nadam se da ćemo to ostvariti", rekao je kapetan Modrih.

Čačić jasno daje do znanja da će učiniti sve za plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dočekali smo i taj trenutak, da igramo utakmicu za Ligu prvaka. Utakmicu dočekujemo u dobrom ozračju, a imat ćemo i sjajnu podršku navijača. Očekujem dobro izdanje Dinama. Gosti imaju prednost od jednog gola, ali mi ćemo učiniti sve da Zagreb i Hrvatska vide Ligu prvaka", poručio je Čačić.

Najavio je kakvog protivnika očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo dužan respekt prema njima, dobra su momčad. I da je u Norveškoj završilo neodlučeno opet bi morali pobijediti. Gosti neće puno moći promijeniti način igre, napadačka su momčad, moramo posebno paziti na bočne centaršuteve. Bitno je da budem koncentrirani i hrabri, ako ćemo se držati koncepta igra, nadam se prolazu", rekao je.

Svjestan je da nije bilo najbolje u prvom susretu, no nada se da će Dinamo stići do konačnog cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak smo i dobro ušli u toj utakmici, ali u drugoj polovici prve dionice dali smo im daha. Adaptacija na podlogu bila je problem, a i mali odmor nakon utakmice s Hajdukom. Ali u drugom poluvremenu smo bili bolji, iz te utakmice smo izvukli mnogo poučnih stvari. Vjerujem da nam se greške iz prve utakmice neće ponavljati. Nadam se da će danas momčad biti u dobrom izdanju i da ćemo stići do konačnog uspjeha", kazao je Dinamov trener.

Za sutrašnju utakmicu neće konkurirati Rasmus Lauritsen koji je dobio virozu, a igrao je prvi susret u Norveškoj. Za očekivati je da će utakmicu započeti Dino Perić i Boško Šutalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo