ŠTO VI MISLITE? / ANKETA Luka Modrić može ući u povijest Real Madrida: Treba li dobiti novi ugovor?

Image

Luka Modrić odigrao je fantastičnu utakmicu u pobjedi Reala nad Liverpoolom. Asistirao je za gol za preokret i bio jedan od najboljih igrača na terenu

22.2.2023.
12:32
VOYO logo

"On je vođa i životno osiguranje u velikim noćima. Ludo je vladati Anfieldom s 37 godina," napisala je španjolska Marca nakon sinoćnje fantastične predstave Luke Modrića. Naime Luka je ponovno, unatoč kritikama u posljednje vrijeme pokazao da je i dalje među najboljima, ako ne i najbolji na svojoj poziciji. Liverpoolov vezni red izgledao je amaterski nasprema našeg najboljeg nogometaša.

Luka Modrić ovom utakmicom napravio je veliki korak prema novom ugovoru s Kraljevskim klubom. Produljenje Modrićeva ugovora imalo bi i povijesnu težinu! Naime, u slučaju da Luka produži ugovor s Realom i odigra za njega utakmicu nakon 19. travnja 2024. na vječnoj listi 'kraljeva' će prestići Ferenca Puškaša i postati najstariji igrač u povijesti Reala. Modrić je u toj rubrici trenutačno na šestom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ima 37 godina i zasigurno je na zalasku karijere. Hoće li ući u povijest jednog od najvećih klubova na svijetu ili će poput nekih svojih kolega sreću potražiti u "toplijim" krajevima? Recite nam što mislite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo