ANDRIJAŠEVIĆ POSVAĐAO DINAMOVE LEGENDE: / 'Franko je otišao u Rijeku nakon razgovora s Cicom'

Image
Image

Franko Andrijašević "vruća" je tema u Dinamu. Igrač koji je doveden iz Hajduka, nije se naigrao u Maksimiru i ovog ljeta, nakon posudbe u Lokomotivi završio je u Rijeci gdje - blista.

22.2.2017.
7:30
VOYO logo

Ako Rijeka ove sezone osvoji naslov prvaka, Andrijašević će biti među najzaslužnijim igračima u Kekovoj momčadi. Precizni statističari izračunali su da je 25-godišnji Splićanin ove sezone svojim golovima donio izravniih 18 bodova Rijeci koja je trenutačno ima šest bodova više od Dinama. Zabio je Franko dva gola na otvaranju proljetne sezone i donio Rijeci preokret u Gradskom vrtu protiv Osijeka.

Cico: Vlak je blagoslovio 'trampu'

Ovog ljeta Andrijašević je napustio Dinamo, dok je trener u Maksimiru bio Zlatko Kranjčar. Cico se ne osjeća odgovornim za njegov odlazak, već je sve prebacio na klupsku politiku i tadašnjeg sportskog direktora Marijana Vlaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISTINA O DINAMOVOM GRIJEHU O KOJEM SE NE PRIČA U MAKSIMIRU: /

'Nisam ja otpisao Franka, evo zašto su ga se odrekli...'

"Franka nisam bacio na transfer listu, iako mu nisam bio spreman jamčiti veliku minutažu; samo sam se prilagodio zahtjevima klupske politike koja je po svaku cijenu željela dovesti Marka Leškovića i s njim zabetonirati obranu. Budući da je Rijeka inzistirala da ovaj ‘deal’ bude upakiran u formu ‘novac plus Andrijašević’ i da je sportski direktor Marijan Vlak blagoslovio takvu trampu, ostao sam bez manevarskog prostora", izjavio je Kranjčar.

Vlak, Cicin nekadašnji kolega iz Dinamove šampionske 1982., odgovorio je svom kolegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlak: Bila je to isključivo Cicina odluka

"Otpis Franka Andrijaševića bila je isključiva odluka tadašnjeg trenera Zlatka Kranjčara! Nakon povratka s ljetnih priprema imali smo u rosteru 35 igrača i bilo je logično da skratimo popis. Odrekli smo se Ježine, Radonjića, Muse, Šovšića. Ostavili smo 28 igrača među kojima je bilo ime Franka Andrijaševića. Sljedeći dan došao sam na trening i saznao da Franko više nije dio prve momčadi i da je to bila Kranjčarova odluka nakon razgovora s Andrijaševićem. Struka je ostavila Andrijaševića u prvoj momčadi, ali se trener odrekao njegovih usluga", pojasnio je Vlak detalje tog poteza koji bi mogao Dinamo na kraju koštati naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo