finiš zimskog mercata / Andrija Balić potpisao za Udinese, Ivan Vargić od lipnja postaje vratar Lazija!

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Balić će se u Udineseu pridružiti napadaču Stipi Perici (20), koji je prije godinu dana stigao u Udine na posudbu iz Chelseaja

1.2.2016.
20:21
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Talijanski nogometni prvoligaš Udinese u ponedjeljak je službeno objavio kako je angažirao mladog hrvatskog reprezentativca Andriju Balića (18), dosadašnjeg veznjaka Hajduka, s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine.

Balić je u prvoj momčadi Hajduka debitirao sa samo 16 godina, a u 32 nastupa u Prvoj HNL postigao je šest pogodaka, dok se u osam utakmica odigranih u Europskoj ligi dva puta upisao u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema medijskim napisima, vrijednost transfera iznosi tri milijuna eura, s tim da bi se uz bonuse iznos mogao popeti na četiri milijuna.

Balić će se u Udineseu pridružiti napadaču Stipi Perici (20), koji je prije godinu dana stigao u Udine na posudbu iz Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Vargić odlazi u talijanski Lazio

Sky Sports piše kako je vratar Rijeke Ivan Vargić potpisao ugovor s Lazijom, kojem bi se trebao pridružiti u lipnju, nakon završetka tekuće sezone. 

Vargić bi dotad trebao ostati na posudbi u Rijeci, a zatim slijedi odlazak u Lazio, koji već mjesecima traži vratara, a prije Vargića zanimao se i za još jednog vratara iz HNL-a, Hajdukovog Lovru Kalinića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vargić, koji je u Rijeku stigao 2013. godine iz Osijeka, na početku ove sezone postavio je klupski rekord. Naime, nije primio pogodak čak 783 minute.

Za reprezentaciju je dosad upisao dva nastupa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo