KRAMA PROPUŠTA POČETAK BUNDESLIGE: / Zlatko Dalić je u problemima

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL, Igor Kralj/PIXSELL

Andrej Kramarić ima problema s ozljedom

1.8.2019.
16:03
Igor Kralj/PIXSELL, Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Reprezentativni hrvatski napadač Andrej Kramarić ima problema s ozljedom. Prema pisanju 24sata, srebrni Vatreni se ozlijedio "nakon prve pripremne utakmice i od tada ne trenira, dakle puna tri tjedna. Stradala je tetiva u predjelu koljena, a bol ne prestaje i permanentno je na terapijama"...

Image
KRAMARIĆ SE NIJE OHLADIO NA ODMORU: /

U novu sezonu ušao golom; Vatreni napadač zaludio je pola Europe

Image
KRAMARIĆ SE NIJE OHLADIO NA ODMORU: /

U novu sezonu ušao golom; Vatreni napadač zaludio je pola Europe

Momčad ovog ljeta preuzeo Alfred Schreuder

Momčad Hoffenhaima je ovog ljeta preuzeo Nizozemac Alfred Schreuder (46), a naš Krama moći će mu se pokazati na treninzima tek kad zaliječi bolnu tetivu. Prema prvim prognozama, neće biti spreman za početak Bundeslige, a ozljeda je toliko delikatna da se još ne zna kada će početi s treninzima s momčadi. Za sada trenira odvojeno po posebnom režimu. Problemi su to i za izbornika Zlatka Dalića, koji ionako muku muči s napadačima, sada je praktički ostao samo na Dinamovom Bruni Petkoviću. Naravno, u slučaju da Andrej ne bude spreman za oglede protiv Slovačke i Azerbajdžana 6. i 9. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Croatia's coach Zlatko Dalic reacts during the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. / AFP PHOTO / Jewel SAMAD / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Petković se nudi kao ozbiljna alternativa u slučaju eventualnog gubitka Krame

Bruno Petković je u svojoj posljednjoj utakmici protiv Saburtala zabio gol nakon što je ušao u igru. Nenad Bjelica je na presici nešto kasnije rekao kako se čini da se riješio mušica, odnosno da je shvatio neke stvari, pa veseli njegova forma u ovom dijelu početka sezone. U njemu Dalić ima čovjeka koji može biti varijanta u napadu u nadolazećim utakmicama u eurokvalifikacijama.

Naredne jeseni riješavat će se pitanje putnika na Euro sljedeće godine i trebat će nam svi raspoloživi igrači na tom putu, posebno oni najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo