KIKS REALA / Ancelotti priznao grešku s Modrićem: Luki se naklonio i trener Raya

Image
Foto: Profimedia

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 69. minute kada je umjesto njega u igru ušao Rodrygo

6.11.2023.
8:28
Profimedia
VOYO logo

Tjedan dana nakon što je u El Clasicu na gostovanju porazio Barcelonu, Real Madrid je u susretu 12. kola Primere na Santiago Bernabeu kiksao odigravši tek 0-0 protiv Rayo Vallecana.

Image
REMI KOD KUĆE /

Real kiksao na Santiago Bernabeu: Luka Modrić počeo utakmicu u prvom sastavu

Image
REMI KOD KUĆE /

Real kiksao na Santiago Bernabeu: Luka Modrić počeo utakmicu u prvom sastavu

Kraljevski klub je lomio gostujući sastav, ali nije uspio slomiti Rayo koji je osvojio prvi bod na Santiago Bernabeu nakon 11 uzastopnih poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji bod u Realovom dvorištu Rayo je osvojio u ožujku 2000. godine odigravši 0-0, a nakon toga je nanizao 11 poraza uz razliku pogodaka 42-10. Real je tijekom susreta imao 63 posto posjeda lopte, a uputio je 22 udarca prema suparničkim vratima pri čemu pet u okvir gola. S druge strane Rayo je uputio tek tri udarca, no niti jedan u okvir Kepina gola. Domaćin je imao i 11 kornera, a suparnik tek jedan. Međutim, nije pomoglo.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 69. minute kada je umjesto njega u igru ušao Rodrygo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je bio jako dobar. Odigrao je fantastičnu utakmicu. Nije zaslužio da ga izvadim. Možda sam mogao promijeniti Camavingu ili Valverdea. Želio sam s Rodrygom prijeći na 4-3-3", nahvalio je Luku trener Kraljeva Carlo Ancelotti pa dodao:

"Pokušali smo sve, dali smo sve od sebe, ali ovo je nogomet i takve se stvari događaju. Nema drame. U dobroj smo poziciji i u La ligi i u Ligi prvaka. Nastavit ćemo tako."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrića se dotaknuo i trener Raya Francisco.

"Pripremili smo se za utakmicu tako da smo detektirali prostore koje će napadati Vinicius i Bellingham i onda smo kontrolirali te koridore. Međutim, Luka Modrić je našao alternativne pravce nadiranja prema našem golu i tako nas je probio. Srećom, zamijenjen je i nakon toga smo igrali bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularne borbe FNC-a iz Beograda pogledajte na platformi Voyo.

Pogledajte najbolje trenutke s FNC-a u Beogradu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo