Olića tjeraju, a Mandžukić im nije niti na dnevnom redu

Wolfsburgov sportski direktor Klaus Allofs odbacio je medijske glasine prema kojima bi se hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić mogao vratiti u redove Vukova.

14.2.2014.
16:25
VOYO logo

Ranije ovog tjedna Bild je sugerirao kako bi Wolfsburg sljedećeg ljeta mogao pokušati uvjeriti Mandžukića da se vrati, posebice u svjetlu transfera Roberta Lewandowskog koji bi mu trebao zaoštriti konkurenciju u vrhu Bayernovog napada i smanjiti minutažu.

"Nema dogovora oko povratka (Mandžukićevog). To nije na dnevnom redu. Međutim, potrebno je da držimo oči i uši otvorenima", rekao je Allofs za Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađanja oko Mandžukića i njegovog povratka u klub za koji je igrao između 2010. i 2012. odbacio je i igračev agent Ivan Cvjetković.

"Nemam komentara. Neću raspravljati o Marijevoj budućnosti do srpnja. Pod ugovorom je u Bayernu do 2016".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Wolfsburgu je pod ugovorom još jedan hrvatski reprezentativac, Ivica Olić, ali kako sada stvari stoje i to će se ubrzo promijeniti. S obzirom da u klubu nisu pokazali dovoljno želje da zadrže svog najboljeg strijelca, koji doduše, broji 34. godinu, Ola je već najavio odlazak.

Nakon što je u četvrtfinalu Njemačkog kupa protiv HSV-a upisao hat-trick hrvatski nogometaš Mario Mandžukić će propustiti subotnji prvenstveni dvoboj protiv Freiburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije u pitanju ozljeda 27-godišnjeg napadača, nego činjenica da je u ogledu protiv Nürnberga prošli vikend dobio peti ovosezonski žuti karton u Bundesligi, pa mu automatski slijedi utakmica suspenzije. Bit će to značajan nedostatak za Guardiolinu momčad budući da je Mandžukić u tri službene utakmice ovaj mjesec postigao pet pogodaka.

Osim Mandžukića, izostat će i Franck Ribery koji se još uvijek oporavlja od lakše operacije stražnjice. S druge strane, za trenera Pepa Guardiolu je dobra vijest da se protiv HSV-a na teren nakon višemjesečne stanke vratio Bastian Schweinsteiger. Njemački veznjak ipak još uvijek nije spreman na cijelu utakmicu, tako da se očekuje da će ponovno dobiti priliku u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Bayern - Freiburg u 21. kolu Bundelsige igra se u subotu na Allianz Areni s početkom u 15.30 sati.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo