ZANIMLJIV ANGAŽMAN / Aljoša Asanović odlazi iz Hrvatske, dobio je posao u 87. reprezentaciji svijeta

Image
Foto: Pixsell, Petar Glebov
Image
Foto: Pixsell, Petar Glebov

Asanović je od 2006. do 2012. bio pomoćnik Slavenu Biliću u reprezentaciji, a potom jednu sezonu i u moskovskom Lokomotivu

28.7.2021.
11:03
Pixsell, Petar Glebov
VOYO logo

Bivši "Vatreni" Aljoša Asanović (55) novi je tehnički savjetnik izbornika Zambije Bestona Chambeshija, objavio je Zambijski nogometni savez.

Dosadašnji instruktor za dijasporu Hrvatskog nogometnog saveza dobio je posao u 87. reprezentaciji na Fifinoj ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'ICE MAN' /

Vatreni izgleda neprepoznatljivo, pogledajte u kakvom se izdanju pojavio na treningu Intera

Vrijeme za nove izazove

“Bila mi je velika čast raditi u Hrvatskom nogometnom savezu, ali došlo je vrijeme za nove izazove u mojoj trenerskoj karijeri. Zahvaljujem Davoru Šukeru na preporuci i čelnicima Zambijskog nogometnog saveza na ukazanom povjerenju, već u rujnu me očekuju prve obaveze na novoj funkciji", izjavio je Asanović po svom odlasku iz HNS-a pa dodao:

"Naravno, zahvaljujem čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza koji su mi cijelo vrijeme bili podrška i svim kolegama i suradnicima na odličnoj suradnji”, zaključio je Aljoša Asanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Bilićev pomoćnik

Nakon što je srpski trener Milutin Sredojević napustio Zambiju i preuzeo reprezentaciju Ugande, za privremenog izbornika je izabran Bestona Chambeshi, a Izvršni odbor je imenovao Asanovića za tehničkog savjetnika.

Asanović je od 2006. do 2012. bio pomoćnik Slavenu Biliću u reprezentaciji, a potom jednu sezonu i u moskovskom Lokomotivu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je kratko vrijeme bio sportski direktor Dunajske Srede, a kao glavni trener vodio je australski Melbourne Knights.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo