Ferguson puk'o nakon poraza i ostao u 'izbezumljenoj svlačionici'

6.3.2013.
11:38
VOYO logo

Manchester United vodio je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Reala 1:0 kada je Nani neoprezno išao na jednu loptu, te čepovima kopačke u skoku udario Alvara Arbelou u područje trbuha.

I dok je crveni karton šokirao apsolutno sve, nije i Keanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudac je ispravno postupio. To je bila opasna igra za crveni karton! Uzeo je nekoliko minuta, posavjetovao se sa svojim pomoćnicima i smireno odlučio da je to bilo za crveni. Neovisno da li je Nani bio svjestan da mu Arbeloa dolazi u susret ili ne, to je bila opasna igra, odnosno crveni karton", zaključio je bivši igrač Uniteda Irac Keane s kojim se ne slaže Velšanin Ryan Giggs (39), koji je u sinoćnjoj utakmici upisao 1000. nastup u dresu Uniteda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najgori crveni karton koji sam ikada vidio. U 30-im godinama prošlog stoljeća bilo je nekoliko šokantnih sudačkih odluka, no od završetka II. Svjetskog rata (1945. godine) ovo je najgora sudačka odluka koju sam vidio!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Crvenih vragovaAlex Ferguson bio je jako ljut nakon utakmice te se nije pojavio na konferenciji za medije.

"Razočarani smo. Cijela svlačionica je izbezumljena. Svi nepomično sjede i pitaju se što im se dogodilo. Svi su zbunjeni, pa čak i Ferguson, zato sam ja ovdje", rekao je Fergusonov pomoćnik Mike Phelan nakon što je na iznenađenje mnogih ušetao na konferenciju za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo pravu taktiku i igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu. U nastavku smo odmah zabili i osjećali smo da imamo kontrolu nad susretom. No, tada se sve promjenilo isključenjem Nanija. Teško je igrati protiv Real Madrida s 10 igrača. Razočarenja su dio nogometa. Bili smo u ovim sitaucijama i ponovno ćemo podići momčad na noge. Sada je važno da sezonu završimo na najbolji mogući način. Dovršimo posao u Premierligi i pokušamo osvojiti FA Cup", zaključio je Phelan.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo