Del Piero otkrio kojem se hrvatskom igraču najviše divi

'Bokšić je jedan od najvećih igrača s kojima sam igrao. Na žalost, ubijale su ga ozljede', izjavio je legendarni Alessandro del Piero.

23.10.2012.
8:38
VOYO logo

Nakon što je u Juventusu proveo gotovo dva desetljeća, Alessandro Del Piero je za novu destinaciju odabrao Sydney u kojem s njim igra Kruno Lovrek.

"Potpisao sam ugovor na godinu dana, ali Sydney me očarao, želio bih ostati dvije, tri godine. Doveo sam cijelu obitelj. Program u australskoj ligi nije pretrpan kao u bilo kojoj europskoj ligi, ovdje i nogometni starci mogu doći do zraka. Želim biti što više sa svoje troje djece i zato sam odabrao Sydney", izjavio je Del Piero Sportskim novostima i otkrio kojem se hrvatskom nogometašu najviše divi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bokšić je jedan od najvećih igrača s kojima sam igrao. Na žalost, ubijale su ga ozljede. Igor Tudor mi je također ostao u dobrom sjećanju, zatim Robert Jarni, sjećam se Kneževića i Bana. Pamtim i utakmicu u Splitu, kad smo odigrali 1:1. Rijetko viđen nogometni ambijent", prisjeća se nogometna legenda koja sa 'suzama' promatra stanje u talijanskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Propadamo jer je sve manje novca, sve manje zvijezda, i sve je manji interes navijača. Igrači nam bježe u Englesku i Francusku, gdje se bolje plaća, treneri su se također odselili u Premiership. Di Matteo i Mancini 'gospodare' engleskim nogometom, Ancelotti je u Parizu, Capello u Moskvi, Marcelo Lippi u Kini", zaključio je Del Piero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo