Prema posljednjim informacijama, Halilović trenira u Zaprešiću i čeka novi angažman

Dosta neobična priča prepričava se ovih dana u nogometnim krugovima, a glavni je lik Alen Halilović, nekadašnji kapetan mlade hrvatske reprezentacije, a danas slobodni igrač koji čeka angažman.

Halilović je završio svoj staž u Milanu raskidom ugovora, pričalo se da ga želi angažirati i Hajduk, no istina je da je dobio ponudu s drugog kraja svijeta. Naime, za njega se raspitivao slavni brazilski klub Vasco da Gama, a posrednik u transferu trebao je biti legendarni bivši nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva.

Nije prihvatio

Cijelu priču je za Sportske novosti potvrdio nogometni menadžer Leandro Vitoria, Eduardov prijatelj i nogometni menadžer koji je također sudjelovao u pregovorima koji su, na kraju, ipak propali.

"Istina je, Eduardo i ja smo predstavili Haliloviću Vascovu želju, ali nije došlo do dogovora. Mislili smo da je to dobra prilika i za njega da se vrati nogometu, ovdje bi sigurno igrao, ali se zahvalio i rekao da ima drugu ponudu iz Europe", potvrdio je Leandro Vitoria za Sportske novosti.

Prema posljednjim informacijama, Halilović trenira u Zaprešiću i čeka novi angažman, a rekao je da ga zanimaju inozemne ponude te da se ne namjerava vratiti igranju u HNL-u.