Talijanski gigant Dinamu otima plavokosi biser

Iako Juventus samo tri kola dijeli od naslova prvaka Italije, najtrofejniji klub na Čizmi već polagano slaže kadrovsku križaljku za sljedeću sezonu.

1.5.2012.
12:19
VOYO logo

Talijanski mediji navode kako Juventus planira u sljedećih nekoliko godina u potpunosti izbaciti trend dovođenja skupih zvijezda. Imaju se namjeru pojačavati iz vlastitih redova i to na način da već od ovog ljeta u svoj omladinski pogon dovedu 'hrpu' mladih talentiranih igrača iz cijelog svijeta koji bi kroz nekoliko godina stasali i postali nositelji njihove momčadi.

U mnoštvu takvih imena pri vrhu ljestvice nalazi se ime i mladog Dinamovog kadeta Alena Halilovića. Nakon što je njegova obitelj odbila potpisati novi ugovor s Modrima, odnosno braćom Mamić, šesnaestogodišnjak je potpuno nestao s 'karte' zagrebačkog kluba. I baš tu Juventus vidi svoju šansu jer bi, kako vrijeme prolazi, sizuacija mogla promijeniti, a cijena porasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović bi odlaskom u Torino po pravilima UEFA-e dobio zabranu igranja na godinu dana, no mogao bi trenirati u omladinskom pogonu i brustiti svoj talent u jednoj od najboljih nogometnih škola a Apeninima.

Juve ga je spreman dovesti već ovo ljeto kako se u taj posao ne bi umiješali španjolski i engleski velikani s kojima bi borba za plavokosog mladića bila kudikamo otežana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo