Cirkus u Premiershipu: Sramotan potez i uvrede

15.12.2012.
20:19
VOYO logo

Srbijanski reprezentativac iz Cityja Aleksandar Kolarov navodno je rasistički uvrijedio jednog navijača Svraka, koji je tijekom zagrijavanja nosio albansku zastavu.

Poznato je da su odnosi Albanije i Srbije vrlo zategnuti već niz godina, a pogotovo od 2008. kada je Albanija stala na stranu kosovske neovisnosti, odnosno nije se priklonila Srbiji koja je bila protiv toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija Northumbije primila je obavijest da je tijekom utakmice Newcastlea i Manchester Cityja u 'u upotrebi' bio rasistički rječnik između jednog igrača i navijača. Policija ovakve dojave shvaća vrlo ozbiljno i vrlo će brzo istražiti što se zaista dogodilo", stoji u priopćenju tamošnje policije.

Kolarov je u utakmici, koja je okončana pobjedom Cityja 3:1, zaigrao od 37. minute, ali istu nije dovršio zbog ozljede. Izašao je iz igre u 71. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Evertonov menadžer David Moyes očekuje da njegov belgijski vezni igrač Marouane Fellaini bude kažnjen, jer je na gostovanju kod Stokea (1:1) glavom udario suparničkog igrača Ryana Shawcrossa.

Dogodilo se to uoči kornera za gostujuću momčad, kada su se belgijski reprezentativac i Stokeov kapetan borili za što bolju poziciju na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/6046832

David Moyes još jednom je pokazao trenerski fair-play, jer je priznao da je Fellaini udario suparničkog igrača, iako sudačka postava na čelu s Markom Halseyjem očigledno to nije vidjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da zbog tog poteza Fellainija budemo kažnjeni i prihvatit ćemo kaznu kakva kod bila! Rekao sam Fellainiju u svlačionici da takvo ponašanje nije prihvatljivo. Kakvu god kaznu dobio, zaslužio ju je, kao i mi kao klub", rekao je Moyes, dok je njegov kolega bio razočaran što Fellaini nije bio sankcioniran na igralištu.

"Imam puno respekta prema Marku Halseyju. On nam je uvijek dobro sudio, ne mogu reći je li vidio incident ili nije. Ako je vidio, onda se moramo pitati zbog čega nije kaznio Fellainija?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo