ALCANTARA NAPOKON POJASNIO SVOJU NAPRASNU ODLUKU: / Veznjak se obratio fanovima i napisao im zašto odlazi iz Bayerna

Image
Foto: Profimedia

2013. godine prešao iz Barcelone u Bayern, za koji je odigrao 235 utakmica i postigao 31 gol

18.9.2020.
13:16
Profimedia
VOYO logo

ThiagoAlcantara postao je novo pojačanje engleskog prvaka Liverpoola nakon što su Redsi pristali platiti 30 milijuna eura za tog veznog igrač.

Engleski klub prvotno nije želio platiti toliki iznos za Španjolca, ali je presudilo traženje trenera Juergena Kloppa koji je izričito tražio 29-godišnjeg Alcantaru, koji ima još godinu dana ugovora s Bavarcima. U petak se veznjak obratio fanovima i otkrio im zašto je odlučio napustiti Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, bila je ovo najteža odluka u mojoj karijeri. Odlučio sam zatvoriti ovo poglavlje u ovom predivnom klubu. Klubu u kojem sam odrastao i razvio se kao igrač posljednjih sedam godina. Bilo je tu pobjeda, uspjeha, trenutaka sreće, ali i nekih teških trenutaka. Ono na što sam najponosniji je što sam kao mlad čovjek došao u München, a odlazim potpuno ispunjen”, napisao je među ostalim na društvenim mrežama te je pojasnio razloge odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovakvu sam odluku donio iz čisto sportskih razloga. Kao nogometaš, želio sam i potreban mi je novi izazov kako bih se nastavio razvijati. Zauvijek ću biti zahvalan Bayernu”, završio je.

Alcantara je 2013. godine prešao iz Barcelone u Bayern, za koji je odigrao 235 utakmica i postigao 31 gol, osvojivši sedam uzastopnih naslova u Bundesligi i Ligu prvaka. Thiago je sin bivšega brazilskoga reprezentativca Mazinha, rođen je u Italiji, a ima španjolsko državljanstvo te 36 utakmica i 2 gola za španjolsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo