AKO NE POBIJEDI U SLJEDEĆE DVIJE UTAKMICE - BIVŠI JE: / Gattuso odbrojava zadnje dane na klupi Milana, zna se i nasljednik

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rino će imati dvije prilike da spasi glavu, ako kiksa - bivši je

22.12.2018.
22:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Milan ponovno upao u krizu rezultata aktualizirala se priča o smjeni Gennara Gattusa, a posljedično i o zapošljavanju Arsenea Wengera kao trenera. Milan je danas izgubio 1-0 od Fiorentine na domaćem terenu i pao na peto mjesto na tablici.

Pogodak Federica Chiese slomio je momčad legendarnog veznjaka i uzrokovao pad na poziciju s koje se ne može u Ligu prvaka, a čelnicima kluba upravo je plasman u to natjecanje glavni cilj za ovu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kandidata za klupu

Prema pisanju Tuttomercata, ako Rossoneri u sljedeće dvije utakmice protiv davljenika Frosinonea i SPAL-a ne osvoje svih šest bodova Gattuso će biti otpušten prije nove godine. Francuski stručnjak trebao bi doći kao zamjena na račun dobrih odnosa njega i sportskog direktora Ivana Gazidisa koji je nedavno London zamijenio Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga opcija za trenersku poziciju bi bio Roberto Donadoni koji je ljetos raskinuo ugovor s Bolognom i sada je slobodan. Ipak, jasno je kako bi uprava Milana radije na klupi imala legendarnog Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo