NABRIJAN JE STO POSTO / Ako mu to uspije, onda je bog. Borna Ćorić nakon najvećeg trijumfa najavio novu senzaciju

Image

Pune četiri godine čekao je naš tenisač na novi naslov na nekom turniru i sada ga je konačno uzeo, a pobjedu je vrlo emotivno doživio

22.8.2022.
22:13
VOYO logo

Hrvatski tensisač i od sada 29. igrač svijeta, Borna Ćorić, slavio je u finalu Mastersa u Cincinnatiju protiv Stefanosa Tsitsipasa sa 7:6, 6:2 i osvojio je svoj treći turnir u karijeri i prvi iz ove prestižne serije.

Pune četiri godine čekao je naš tenisač na novi naslov na nekom turniru i sada ga je konačno uzeo, a pobjedu je vrlo emotivno doživio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povratak kao iz bajke, kažu. Na neki način ovo i jest to. Ali većina radnje i zapleta pisala se iza zatvorenih vrata, tamo gdje sam posvetio sate i sate svojem zanimanju, gdje sam vukao kad je bilo najteže i kada stvari nisu išle u dobrom smjeru. Svaki dan sam napredovao uz svoj nevjerojatni tim. Onda je stigao ovaj tjedan, šlag na torti u kojem sam nevjerojatnu uživao", napisao je u objavi na Facebooku Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio novu senzaciju

Zatim je najavio moguću novu senzaciju i to na US Openu!

"Dugo nisam znao hoću li se vratiti na najveću pozornicu i to ti na neki način otvori oči. Za mene slavlje prestaje sada i idem u New York. Nadam se da ću tamo ispisati nastavak ove bajke. Hvala svima na podršci, uživam biti ovdje", napisao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo